Beograd Pobednik Kalemegdan
Profimedia
Beograd Pobednik Kalemegdan
„Pobednik“ osumnjičen zbog afere „loto", Foto: Profimedia

Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, policija i tužilaštvo proveravaju da li je u slučaj koji je izazvao gnev domaće javnosti upleten spomenik „Pobednik“ na Kalemegdanu!

Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da nije utvrdilo pojedinačnu krivičnu odgovornost u sumnjivom izvlačenju tokom 59. kola igre na sreću „loto“, zbog čega je zatvorilo istragu. Ipak, kako otkriva naš izvor blizak istrazi, prosto je nemoguće da u ovom slučaju niko nije kriv, zbog čega su provere nastavljene, a temeljnom istragom utvrđeno je da se u međuvremenu baš u Beogradu, gde se skandal i desio, našao novi krivac.

- Taman kada je tužilaštvo saopštilo da od afere nema ništa, u javnosti se pojavila informacija da je spomenik „Pobednik“ na Kalemegdanu kriv. Dakle, krivac očigledno postoji, a posebno je interesantno da se pojavio baš kada je saopšteno da nema odgovornih. Znate, mi koji se bavimo svim vrstama kriminala sretali smo ovakve slučajeve i ranije. Javno kažete da nema krivaca, a onda se pravi opusti i počne da trabunja javno. Tako smo došli do „Pobednika“, za kojeg smo utvrdili da je u trenutku kada se desio incident bio u Beogradu. Sasvim dovoljno da istragu usmerimo u tom pravcu - otkriva naš izvor.

NISMO SAMI!

Vanzemaljci se javili Grofu Božoviću!

Složio sve kockice:  Grof Božović
Grof Božović, Foto: Aleksandar Dimitrijević

Ono su što decenijama pokušavali brojni profesionalni i astronomi amateri, NASA, SETI, ESA i drugi pojedinci i organizacije širom sveta, uspeo je trener FK Crvena zvezda Miodrag Grof Božović - pronašao je vanzemaljce!

Božović je, podsetimo, na konferenciji za medije pre utakmice crveno-belih protiv OFK Beograda zavapio zbog teške finansijske situacije u kojoj se nalazi klub iz Ljutice Bogdana tražeći pomoć od bilo koga, pa ako je moguće, i od marsovaca.

- Zvezda ima podršku pola Balkana. Neka reaguje ko hoće, mogu i marsovci, jer sam čuo da ima života i van Zemlje, ali ovako više ne ide - izjavio je tom prilikom popularni Grof.

Svega 24 sata kasnije, koliko je radio-singalima trebalo da se rašire po Sunčevom sistemu, stigao je i odgovor na ovaj vapaj! Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, vanzemaljski oblik života javio je Božoviću da može da pomogne da se Crvena zvezda u trenutku izvuče iz finansijskih problema, te da će pomoći, ali i da neće uplatiti punu sumu, barem je javno.

„OVO JE NEPRAVDA!“

Kalimero podržao Srbiju!

Kalimero
Kalimero, Foto: Promo

Čuveni italijansko-japanski crtani lik Kalimero podržao je Srbiju!

Kalimero se oglasio nakon što mu je, kako je saopštio, dozlogrdilo da gleda i sluša šta se sve loše dešava Srbiji i srpskom narodu, pa je odlučio da više ne trpi i da kaže šta misli.

- Kosovo i Unesko, evrointegracije, izbeglička kriza, male plate i penzije, velika nezaposlenost, stranačko zapošljavanje, skupoća, Kristijan polomio nos balerini, Kosovo blokira SZO, niko ne kapira Borkove „24 tačke za Srbiju“, Miloš Bojanić u „Parovima“, velike kazne ako nemate zimske gume, Toma Nikolić predsednik... Majko mila, šta se vama sve dešava! Ali morate nekako da se izborite sa svim tim problemima! Imate moju podršku, jer ovo je nepravda - rekao je Kalimero.

Ovo su izmišljene vesti koje služe samo za zabavu 

 

Komentari (1)

Pera Bandera

01.11.2015 12:22

Još vesti: -Milo Đukanović u Moskvi. -Moamer Zukorlić posetio Srebrenicu i Bratunac i poklonio se senima nevinih žrtava, -Na kninskoj tvrđavi zavijorila se srpska zastava, -Sonja Biserko, Nataša Kandić i Jelena Milić postavile kamen temeljac za spomenik Srbima postradalim u "Oluji", -Čeda Jovanović odvaja od usta kako bi isplatio zaostale zarade svojim radnicima, -Stanija, Soraja, Maca Diskrecija, Tijana Ajfon i Nataša Šavija osnovale osnovale fond za žrtve seksualne apstinencije!