Policajac brutalno prebio devojčicu u učionici
Printscreen Youtube
Policajac brutalno prebio devojčicu u učionici
Policajac brutalno prebio devojčicu u učionici, Foto: Printscreen Youtube

 

Scena zbog koje su se svi zapitali da li je ovaj čovek normalan desila se u srednjoj školi Spring Veli u Kolumbiji, u američkoj saveznoj državi Južna Karolina.

Ovaj neverovatan incident desio se juče, kada je policija došla u školu da interveniše zbog devojčice koja je navodno uznemiravala druge učenike.

Policajac je, navodno, prišao učenici i rekao da je došao da je uhapsi zbog pritužbi drugih učenika koje je maltretirala. Ona je to odbila, a onda je on krenuo u akciju...

- Ili ćeš poći sa mnom, ili ću te naterati - čuje se na snimku dok policajac "interveniše" i baca učenicu na pod, zajedno sa stolicom i stolom za kojim je sedela.

Pre nego što je devojčica stigla da reaguje našla se na podu, a policajac na njoj.

Čitav razred bio je u šoku.

Policajcu brutalno bacanje očigledno nije bilo dovoljno, pa je još učenicom "obrisao patos", vukući je po podu.

Nakon što je snimak ove neverovatne policijske intervencije osvanuo na internetu, te se saznalo da se dotični policajac zove Ben Filds, oglasio se i njegov šef, šerif Lion Skot, koji je izjavio da je snimak uznemirujući, te da će sprovesti istragu radi utvrđivanja da li je došlo do prekoračenja ovlašćenja i upotrebe preterane sile.

Dok šerif istražuje, pogledajte video i sami zaključite da li je policajac Filds preterao.

 

Komentari (3)

pc

27.10.2015 14:30

Pa lepo joj je rekao da krene sa njim. Ona se usprotivila i on je pokusao da je privede gde vidim da se opirala. Meni ovde nije nista sokantno. Sokantnije bi mi bilo da je ostavio da sedi. Da jos malo pojasnimo, njihova vlast ce stati iza ovog policajca, sto je i normalno jer da stane iza ove problematicne devojcice to bi bio pokazatelj za ostale maloletne delikvente kako se mogu ponasati prema policiji. Verujem da ce dobiti i prijavu za, sto bi se reklo kod nas, ometanje sluzbenog lica.

Rile

27.10.2015 18:58

Kada bi i kod nas deca znalada će policajac da obriše pod sa njime ne bi bilo učeničko maltretiranje slabijih u školama. Takođe i kada bi roditelji isto znali da će se i njima to desiti zato što njihova deca maltretiraju drugu deca i oni bi obratili malo pažnju. Ali ovako deca su zaštićena, mogu sve da rade šta hoće pa se navodno sada čudimo šte neko to ne dozvoljava.

Milan

27.10.2015 19:35

Ovde ne vidim nikakvo prekoracenje ovlascenja, samo kako policajac radi svoj posao kako treba, a nevaspitano dete ne zeli da poslusa...