Ramstek u sosu od pečuraka
Shutterstock
Ramstek u sosu od pečuraka

Shutterstock

Ramstek u sosu od pečuraka, Foto: Shutterstock

Sastojci:

800 g ramsteka
250 g šampinjona
50 ml pavlake za kuvanje
2 čena belog luka
100 ml ulja
so
biber
peršun

Priprema:

Isečen ramstek posolite, pobiberite i ostavite da odstoji pola sata. Beli luk sitno iseckajte i kratko propržite na zagrejanom ulju, dodajte pripremljeno meso i propržite dok ne porumeni sa obe strane. Gotovo meso odložite na toplo mesto, a u isto ulje spustite šampinjone isečene na listiće i dinstajte da ispari tečnost koju puste. Sipajte pavlaku i pustite da proključa, posolite, pobiberite, dodajte seckani peršun i poslužite sa prženim ramstekom.

Tagovi

Komentari (2)

Tamara

12.06.2017 09:02

Rucak za prave gurmane - bas kad pocinje Pravoslavni Post . Slucajnost ? Nikako jer mi Srbi idemo na LITURGIJU a MEDIJI U SRBIJI na misu . Tu su sve slucajnosti . Kako god nikada BEOGRAD nece postati DRZAVA odnosno ''POKRAJINA hrvatske'' kao sto ni BRNDARIC kako se vec zove nikada nece postati ''PREMIJERKA'' s aluzijom na VASEG LJUBLJENOG I NIKAD PREZALJENOG ''PREMIJERA djindjica'' ...

KO

12.06.2017 23:52

te tera da citas recept ili da spremas jelo po njemu? Ima nas koji ne postimo a i nije nam bolesna glava.