kafić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/redittt

"Nedavno smo otvorili kafić u staroj kući. Pre nego što smo je iznajmili tu je bila antikvarnica, ali smo prilikom renoviranja shvatili da je tu nekada radila pogrebna kuća", napisao je taj korisnik Reditta nadimka Zestyclose-Formal261 u uvodu i nastavio: „Otprilike mesec dana nakon što smo otvorili kafić počeli smo da primećujemo čudne stvari. Na primer, da su se razni predmeti misteriozno pomerali tokom noći. Najčešće smo nalazili terasu stolicu na sredini sobe, ali bilo ih je i više.

Nailazili smo na šolje razbacane po prostoriji i nasumične ukrase bačene na zemlju. Zato smo konačno postavili kameru i snimili sledeću scenu“, nastavio je on i objasnio da on i njegova supruga, odnosno najbolji drug i sestra, rade u kafiću.

"Bivši pogrebni zavod je imao svoj krematorijum, ali se nije nalazio unutar kuće u koju smo se uselili, već tridesetak metara dalje u drugoj zgradi. Što se tiče snimka, snimljen je oko 23 sata, ubrzo nakon što smo zatvorili", nastavio je on, dok odgovara skepticima koji su istakli da je ovakve ploče izuzetno lako postaviti običnim elastičnim koncem.

"Tamo gde imamo postavljenu kameru je da uhvatimo najveći deo vidnog polja gde smo primetili kretanje, ugao nadole bi samo naveo ljude da pomisle da pokušavam da sakrijem stražnju sobu, ne? Pogodno mračno? Moj brat, prodavnica je zatvorena i to se dogodilo u 23 sata, jedino svetlo dolazi iz frižidera, aparata za kafu, a crveno je znak za izlaz pozadi. Rekao sam da se stolica uvek završava na sredini sobe i razumem kako izgleda iz zadnje uličice, ali šta da radim? A što se tiče da sam ja glumio i vukao ga za konac zašto bih ga vukao nakon što je pao znajući kako bi to glupo izgledalo".

„Da nije bilo situacija da sam poslednji izašao iz kafića i prvi se vratio, zaključio bih da se neko igra sa mnom, da me možda najbolji prijatelj vuče za nos. Ali stolicu koju ćete videti na snimku našao sam četiri puta na sredini sobe. Ne znam kakav je to značaj, ako ga ima“, odgovorio je on.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading