devojku maltretirao šef
Foto: Printscreen/tiktok.com/mishyymbabyy

Na nesreću jedne žene, scenario iz noćne more bio je stvaran. U viralnom TikTok video snimku, kreator sadržaja Miš– koja se zove na društvenim mrežama @mishiimbabii – podelila je apsolutno šokantnu stvar koju je njen šef uradio da je natera da ide na posao.

U kratkom klipu, koji je pregledan više od 6,7 miliona puta, Miš se ponovo vraća u trenutak kada ju je šef probudio.

„Mirno sam spavala, ali sam se nekoliko minuta kasnije probudila, a moj šef je stajao u podnožju mog kreveta i rekao da je došao po mene“, piše ladbible.com

Zapanjeni gledaoci su brzo komentarisali snimak, a jedan korisnik je napisao: „Ako ga niste pozvali u svoj dom, to je u suštini zločin. On nije imao pravo da bude u vašoj spavaćoj sobi. Mishiimbabii je podelila ludu priču o tome kako se njen šef pojavio u njenoj kući nakon što je pozvala da kaže da je bolesna.

Drugi je rekao: „Kako bih ga samo tužio“, a treći je dodao: „Potrebna mi je cela priča što pre, jer ŠTA“. Ubrzo nakon toga, Miš je objavila video koji objašnjava šta se tačno dogodilo i to je apsolutno divlje.

Ona objašnjava da je u to vreme radila u restoranu udaljenom 15-ak minuta od svoje kuće, koji je delila sa cimerkom.

„Jednog jutra sam se probudila i osećala sam se kao potpuno s***. Imala sam bol u stomaku i odlučila sam da tog dana ne odem na posao posao“, kaže ona.

Nakon što je rekla svom šefu da neće ići na posao, Miš se vratila u krevet i znajući da je bolesna, njena cimerka je izašla napolje kako bi kuća bila mirna za nju. Misleći da će biti samo nekoliko stopa dalje, cimerka  je ostavila ulazna vrata otključana. I ovde stvari postaju lude.
Nedugo kasnije, Mišin šef je stigao u kuću i tvrdio da je pokucao na vrata. Kada niko nije odgovorio, pokušao je da otvori vrata, otkrio je da su otključana i ušao je pravo unutra. Zatim je prošetao po kući dozivajući Mišino ime i otišao na sprat kada nije dobio odgovor.

„Tada sam se probudila. A on stoji u podnožju mog kreveta, mašući mi kao 'Hej, hej, znam da si zvala, ali možda jednostavno ne želiš da voziš i ja ću te odvesti i onda bi još uvek mogla da radiš“, priseća se ona.

U početku je Miš mislila da sanja, ali nakon što je došla k sebi, rekla je svom šefu da neće na posao i da on mora da ode, što je na kraju i učinio. 

Miš je na kraju dobila otkaz nekoliko nedelja kasnije, nakon što je kako sama kaže, lažno optužena da je napala restoran. 

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading