joga
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Otvoren um nam može pomoći da iskoristimo pozitivne strane ovih promena i da izvučemo maksimum iz novih prilika koje se pojave. 

Pročitajte horoskop za vikend da biste saznali šta vam zvezde pripremaju: 

Ovan:

ovan horoskop

Foto: Shutterstock

 

Ovaj vikend će vas usmeriti ka vašim finansijama. Očekujte značajne promene u načinu na koji razmišljate o novcu i kako ga trošite u narednim danima. Važno je da planirate unapred i donosite odluke koje odražavaju vaša očekivanja za budućnost.

Bik:

bik

Foto: Shutterstock

 

Ovo je važno vreme za Bikove. Planetarne promene se dešavaju u vašem znaku, što označava vreme za veliki napredak. Budite spremni da napravite hrabre korake ka nepoznatom i da izađete iz svoje zone udobnosti.

Blizanci:

blizanci horoskop

Foto: shutterstock.com

 

Ove nedelje verujte svojim instinktima. Velika otkrića su na pomolu i važno je da ih prihvatite i iskoristite, jer bi propuštanje ovih prilika moglo biti kritično. Razgovarajte sa pouzdanim prijateljem ili voljenom osobom, jer njihovi saveti mogu biti od neprocenjive važnosti.

Rak:

Rak

Foto: Shutterstock

 

Neki događaji su van vaše kontrole i važno je da to prihvatite. Vaš tanjir je već pun, a vaša pažnja će biti rasuta na različite strane. Postavite prioritete i delujte u skladu s njima kako biste se nosili sa svim izazovima koji dolaze.

Lav:

Lav

Foto: Shutterstock

 

Ovaj vikend donosi pokret u vašoj karijeri. Ako razmišljate o pokretanju sopstvenog posla, sada je pravo vreme. Postavite čvrste temelje za svoju budućnost s jasnim i otvorenim umom.

Devica:

devica

Foto: shutterstock.com

 

Moguće je da se ovog vikenda pojavi nova i unosna prilika, ali će zahtevati od vas da izađete iz zone udobnosti. Sada je vreme da verujete svojim instinktima i budete spremni da budete spontani. Ne dozvolite strahovima da vam ometaju uspeh.

Vaga:

vaga

Foto: Shutterstock

 

Ovo je vreme za duboku introspekciju i istraživanje vaših unutrašnjih misli bez spoljnih ometanja. Usredsredite se na pronalaženje jasnoće i unutrašnjeg mira dok obrađujete svoje emocije, kako biste odlučnije koračali napred.

Škorpija:

Škorpija

Foto: Shutterstock

 

Pitanja vezana za odnose dolaze u prvi plan ovog vikenda. Sada je ključno vreme da odlučite koje sledeće korake želite da preduzmete, što zahteva otvorenu komunikaciju. Budite spremni da iznesete svoje probleme i budite iskreni kako biste razrešili eventualne nesporazume.

Strelac:

strelac

Foto: Shutterstock

 

Ovog vikenda je važno da se fokusirate na sebe. Možda ste zanemarili svoje zdravlje, kako fizičko tako i mentalno, tokom proteklog vremena, i sada je vreme da to ispravite pre nego što vas sve to stigne.

Jarac:

jarac u horoskopu

Foto: shutterstock.com

 

Kreativna inspiracija može da vas pogodi u bilo kom trenutku. Ovo je idealno vreme da istražite ideju koja se razvija u vama ili da preduzmete korak koji ste možda odugovlačili. Saradnja sa drugima može obogatiti vaše iskustvo i naučiti vas nečemu novom o sebi.

Vodolija:

vodolija

Foto: Shutterstock

 

Ovog vikenda, fokusirajte se na svoj prostor i možda razmotrite nekoliko promena kako biste ga uskladili sa svojim trenutnim mentalnim stanjem. Budite nemilosrdni u oslobađanju od suvišnih stvari, jer to može napraviti prostor za nešto novo i bolje u vašoj budućnosti.

Ribe:

riba

Foto: Shutterstock

 

Obratite posebnu pažnju na svoje okruženje ovog vikenda. Pokušajte da pažljivo slušate i razumete šta ljudi govore svojim delima, a ne samo rečima. Neočekivano otkriće može vas prijatno iznenaditi.

(espreso.rs

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading