devojčica uplašena
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Njena ćerka žalila se na čudovišta i neobične zvukove koji dolaze iz zida, ali Ešli je mislila da su to samo maštarije.

Da bi dokazala da nema ničega, odlučila je da pregleda zid i naišla na šokantan prizor – ogromnu košnicu sa oko 50.000 pčela.

Stručnjaci su odmah pozvani da uklone košnicu i premeste pčele na sigurno, pritom pazeći da nijedna ne nastrada. U procesu uklanjanja, pčele su prenete zajedno sa delovima njihove košnice kako bi se očuvao ekosistem.

Iako je ovaj proces izazvao značajnu štetu na kući, procenjuje se da će popravke koštati oko 20 hiljada dolara, glavna stvar je da više nema čudovišta u zidu, a devojčica sada može mirno spavati, piše magazin people. 

@classashley Replying to @Brooke Day 1 Bee Removal with a Beekeeper #bees #savethebees #earthday #nightmarefuel ♬ A Gentle Sunlight - James Quinn

Ova priča pokazuje kako ponekad bujna mašta dece može ukazati na stvarne probleme i koliko je važno pažljivo slušati i proveravati svaku neobičnost, ma koliko ona izgledala nerealno.

Dok su popravke u toku, najvažnije je da su svi sigurni, a pčele, koje su ključne za prirodni ekosistem, spašene i bezbedno premeštene. 

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading