HOROSKOP ZA 2. MAJ Devici "savetnici" ne daju mira, Jarac na putu ka ozbiljnoj vezi, Bika mući alergija
Foto; iStock-Getty-Images

OVAN 

Tajna je u u odvajanju privatnog života od poslovnog. Morate se pomiriti, s tim da ne stižete uvek sve. Kad pronađete ravnotežu između obaveza i potreba, tegobe će nestati kao što su i došle. Odmarajte se! Ne biste verovali kako to dobro utiče na raspoloženje.

 

BIK 

Vaše zdravlje odraz je emotivne situacije. Poput vremenske prognoze mogu se predvideti vaši loši periodi. Borite se sa alergijama. Ako simptomi prestanu, kada odete sa posla, nije teško zaključiti da ste alergični na šefa.

BLIZANCI 

Izbegavajte pesimiste. U vama se krije odlučna želja za srećnijim životom. Mentalno ste jaki i lako se izvlačite iz trenutne faze. Ako planirate preuređenje doma, počnite da zovete prijatelje koji se bave uređenjem enterijera.

 

RAK 

Povremene faze iscrpljenosti podsetiće vas da postoji i drugačiji, mirniji život. Okrenite se prirodnim lekovima. Šoljica biljnog čaja i izležavanje uz opuštajuću muziku vratiće vam energiju koju gubite. Sinuće vam rešenje za jedan problem.

 

LAV 

Očekuje vas projekat u kojem ćete istinski uživati. Pregorevate usled previše posla, ali vama je to stanje postalo prirodno. Nije vam teško da radite, čak se s time nosite bolje od većine. Ono što vam oduzima energiju jesu porodične obaveze.

 

DEVICA 

Neki članovi porodice imaju potrebu da upravljaju vašim životom i bombarduju vas savetima. A vi jednostavno ne znate da kažete ne i da se izborite za svoje pravo na odmor i predah. Kada stavite sebe na prvo mesto, počećete da dišete punim plućima.

 

VAGA

Ljubav se pojavljuje u različitim vidovima, a često se pod njenim imenom maskiraju interesi i sebičnost. U ovom ciničnom svetu teško je poverovati da vas neko voli bez interesa, čistog srca. Ne mučite sebe i ne postavljajte suvišna pitanja, već uživajte.


ŠKORPIJA 

Fokusirajte snagu tokom dana, ugrabite poslovni izazov, jer će se isplatiti. Imate prijatelja kojeg znate da cenite i on je vaša luka spasa i pravi oslonac. Trenutna veza donosi samo dobar seks, ali niste sigurni da li strasti treba produbljivati.

 

STRELAC 

Logično je da ste zadovoljniji nego inače. Već danas ćete početi sa velikim čistkama: u vezi ćete insistirati na iskrenosti i na jasnim pozicijama, posebno na emotivnom planu. Partneru ćete otvoreno pričati o svojim željama.

 

JARAC 

Flert sa osobom koja vam se dopada se pretvara u nešto mnogo dublje. Ipak, ako se iz toga ne razvije ozbiljana veza, bar će nastati prijateljstvo za čitav život. Nemojte odrađivati posao, već ga uradite temeljno. Pred vam su novi poslovni izazovi.

 

VODOLIJA 

Kad ste partneru zadnji put rekli da ga volite? Ako ljubav treba opet da se razbukti, morate nešto učiniti. Malim poklonima i nežnostima ponovo će se vratiti varnice u vašoj vezi. Naglim i nepromišljenim potezima gubite mnogo.

 

RIBE 

Danas vam predstoji dugo očekivani sastanak. Osmeh vam se neće skidati. Ne donosite važne odluke brzopleto i ishitreno. Svoje ideje odnosno protivargumente zadržite za sebe. Naići ćete na više razumevanja. Nemojte biti arogantni!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading