"IMAM ŽELJU DA PODELIM OVU PRIČU" Jelena i muž se vraćali iz Grčke, na pumpi kod Preševa im se desila NEZGODA, a onda se pojavio ALBANAC
Foto: Printscreen/Foto: RINA

Praznici su prošli, a neke koji su putovali van granica Srbije, osim gužvi, zadesile su i neke druge neprijatne okolnosti. Tako je jedna jelena opisala peh koji joj se dogodio pre Preševa i to baš u vreme prazničnih dana kada ništa nije radilo.

- Danas smo imali peh, pukla nam je guma (raspala se), tik ispred Preševa. Stali smo na pumpu u pravcu ka Beogradu. Vlasnik te pumpe, inače Albanac sve je uradio samoinicijativno da nam pomogne - napisala je Jelena u grupi "Grčka info".

- On je organizovao vulkanizera u Kumanovu da nam otvori i proda gumu, mada nije mogla ni da se krpi, odvezao supruga do tog mesta, mene ugostio i pomogao oko same zamene - dodala je ona.

Na samom kraju svoje objave ova Srpkinja objasnila je da je njena objava imala za cilj da pokaže da ljudskost i dalje postoji u ovom svetu.

- Sve u svemu imam želju da podelim utisak o ljudskosti! Nije bitno šta smo, ljudi smo pre svega - zaključila je Jelena.

Ispod objave nizali su se komentari koji su hvalili ovaj velikodušni gest Albanca i složili se sa Jeleninim stavom da je na kraju najvažnije kakav je neko čovek, a ne odakle je.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading