NEPREDVIĐENI PREOKRETI POD MLADIM MESECOM U BIKU Ovako uništite sve što vas koči i krenite u novi život
Foto: Privatna arhiva/Foto: privatna arhiva

Nakon transformišućih talasa sezona pomračenja, mlad Mesec u znaku Bika 8. maja nas utemeljuje u mestu stabilnosti. Možda ćemo osetiti veću važnost usporavanja, ukorenjivanja energije i pronalaženja vremena za tišinu.

Mnogo toga se možda promenilo i mnogo toga se dešava, ali dobrodošle energije mladog Meseca vode nas ka odmoru, punjenju energijom i pronalaženju našeg centra.

Mlad Mesec u Biku i planeta iznenađenja

Uran, planeta iznenađenja, buđenja i naglih promena, veoma je aktivan pod mladim Mesecom u znaku Bika. Njegova energija može izazvati neki preokret koji može biti težak za navigaciju ili stvoriti osećaj nestabilnosti.

Ako se pod mladim Mesecom u znaku Bika pojavi nešto neočekivano, proverite da li možete prihvatiti tok i dozvoliti da vas vodi, umesto da pokušavate kontrolisati.

Mlad Mesec u Biku i planeta obilja

Jupiter, planet ekspanzije i obilja, takođe će biti blizu ovog mladog Meseca, aktivirajući energije konjunkcije Jupiter-Uran koje smo imali pre nekoliko nedelja.

Spajanje Jupitera i Urana je naš signal da je vreme da odbacimo stare načine i prihvatimo nešto novo. Vreme je da pogledamo u budućnost i počnemo menjati neke od ideala i vrednosti koje smo držali.

Bez obzira na iznenađujuće ili neočekivane događaje koji su se manifestovali u aprilu, mogli bi se ponoviti pod mladim Mesecom u znaku Bika. Više informacija moglo bi isplivati na površinu. Možda ćete se čak osećati usmerenijim na vašem putu.

Iskoristite svoju snagu poput bika da biste se kretali putem koji je pred vama i verujte da Vas Bik takođe podržava.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading