Sandrina svekrva iz tajno odnela unuče na DNK analizu: Sumnjala da vara njenog sina, a šokantni rezultati razotkrivaju sve...

Slobodanka Ćorić Vesti 08.05.2024 16:40 0

Kada su počeli da se zabavljaju, Markovi roditelji nisu bili oduševljeni. Činilo se da im smeta što Sandra radi kao konobarica

porodica

Shutterstock

Na prvi pogled, Sandra je izgledala kao svaka druga devojka u gradu. Radila je kao konobarica, a njen osmeh je bio dovoljan da otopi srca mnogih muškaraca. Ali za Marka, sve je počelo da bude drugačije.

Marko i Sandra su se upoznali u istom restoranu gde je ona radila. Bio je to običan dan, ali kad ju je prvi put video, nešto u njoj ga je privuklo. Kada su počeli da se zabavljaju, Markovi roditelji nisu bili oduševljeni. Činilo se da im smeta što Sandra radi kao konobarica, bili su puni predrasuda o ženama koje se bave tim poslom.

Međutim, Marko je ignorisao njihove sumnje i brzo su postali nerazdvojni. Nakon nekoliko godina veze, odlučili su da ozvaniče svoju ljubav. Venčali su se, iako Markovi roditelji nisu dali svoj blagoslov.

Nisu prošle ni dve godine od venčanja kada su saznali da će postati roditelji. Sandra je bila presrećna, ali radost nije bila potpuna. Njena trudnoća dodatno je pogoršala odnose između nje i Markovih roditelja. Ipak, nadali su se da će se stvari popraviti kada se beba rodi.

Kada je beba napokon stigla, Markovi roditelji su postali česti posetioci. Ali jednog dana, Marko je slučajno čuo kako njegova majka priča sa bebom o DNK testu. Bio je šokiran. Nije mogao da veruje šta čuje.

Besan i zbunjen, suočio se sa svojom majkom. Saznao je da je baka krišom podnela bebin DNK analizu jer su njegovi roditelji sumnjali da je on otac. Bio je zapanjen, ali i povređen. Odlučio je da se momentalno isele iz kuće.

Posle dve nedelje, odlučio je da ispriča Sandri šta se dogodilo. Njeno srce je bilo slomljeno. Znala je koliko je pokušavala da se približi Markovim roditeljima. Ali sada, shvatila je da to nikada neće biti moguće.

Marko je bio spreman da prekine sve veze sa svojim roditeljima. Pokušali su da poprave stvari, ali uvrede su samo nastavile da se nižu. Na kraju, shvatili su da je najbolje da krenu dalje bez njih.

Iako je situacija bila teška, Sandra i Marko su se oslonili jedno na drugo. Shvatili su da je njihova porodica ono što zaista čini njihov dom.

Komentari (0)
Loading