srećni ljudi
Foto: Printscreen/youtube.com/Pharrell Wiliams

Očekuju nas velike transformacije kada je u pitanju naši odnosi, želja za socijalizacijom i osećaj pripadnosti. Ove promene biće intenzivne i prisutne do samog kraja 2024. godine.

Jupiter, planeta sreće, od 25. maja boraviće u Blizancima i ostaće tu narednih godinu dana. Ovaj tranzit donosi izuzetne uspehe u saradnji, pregovorima i komunikaciji. Pet znakova horoskopa očekuje najviše sreće u ovom periodu!

Bik

 Za Bikove stiže period duhovnog ispunjenja. Sada je vreme da krenu u ostvarivanje svojih najdubljih želja i projekata o kojima su samo sanjali.

Podrška zvezda u oblasti obrazovanja omogućava im da upišu kurseve ili polože ispite u narednih šest meseci, posebno u avgustu i septembru. Na ljubavnom planu, mogu očekivati nasledstva od porodice ili poklone od partnera.

Blizanci

U drugoj polovini 2024., Blizanci su pod zaštitom Jupitera i očekuje ih velika sreća u finansijskim i ljubavnim aspektima. Mogu da štede, investiraju ili otplaćuju dugove. Jesen je povoljna za promene posla, a u ljubavi mogu očekivati priznanja osećanja i početak novih veza.

horoskop

Foto: Shutterstock

 

Vaga

 Pred Vagama su meseci emocionalnog i duhovnog rasta. Otkriće svoje pravo "ja" i voditi se svojim vrednostima. Aktivnosti u koje ulože energiju doneće im izvanredne rezultate, a na poslu imaju prednost u razgovorima s nadređenima i pregovorima o plati. U ljubavi ih očekuje pomirenje sa osobom iz prošlosti.

Strelac

 Od maja 2024., Strelčevi će zračiti srećom. Imajući podršku zvezda, mogu postići mnoge uspehe. Komunikacija će biti poboljšana, a važne diskusije koje su odlagali sada su na vidiku. U ljubavi će postići kompromise s partnerom ili možda pronaći novu ljubav.

Ribe 

Leto i jesen ove godine donose im profesionalni uspeh i povećanje prihoda. Mogu doneti odluke vezane za sektor nekretnina, a na ljubavnom planu preporučuje im se odmor krajem avgusta ili početkom septembra. Strast će biti na vrhuncu, a moguće je i upoznavanje srodne duše u tom periodu.

(mondo.rs

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading