U spavaćici sa otvorenim dekolteom: Ovako je izgledala Kortni Kardašijan na sopstvenom venčanju, usijala mreže i nakon 2 godine braka!

Vesti 16.05.2024 15:39 0

Rijaliti zvezda je nosila belu mini haljinu brenda Dolče i Gabana, sa otvorenim gornjim delom i izvezenim „srcem koje krvari“

Kortni

Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Prošle su dve godine otkako su se Kortni Kardašijan i Trevis Barker venčali u Santa Barbari u Kaliforniji.

Zvezda ,,Kardašijansa" (45) je u sredu podelila nekoliko fotografija sa venčanja na svom Instagramu u čast proslave.

Prva u galeriji bila je slika zadnjeg dela njihovog kabrioleta, koji je bio ukrašen znakom na kome je pisalo:  „Upravo venčani“, uz nekoliko zakačenih limenki.

Dve godine prošle za tren

Potom je nastupila kolekcija slika para na kojima se ljube i drže za ruke ispred zgrade u kojoj su se venčali, kako u automobilu, tako i napolju. Galerija je završena slikom Kardašijanke i Barkera koja je snimljena dok su u restoranu slavili svoj veliki dan i pili šampanjac.

,,5.15.22", Kardašijanka je jednostavno napisala u opisu objave, dok je Barker (48), odgovorio u odeljku za komentare, ,,pre 2 godine u Santa Barbari".

 

 

Rijaliti zvezda je nosila belu mini haljinu brenda Dolče i Gabana, sa otvorenim gornjim delom i izvezenim „srcem koje krvari“. Izgled je uklopila sa prozirnim Dolče i Gabana velom, dok je Barker nosio potpuno crno odelo i naočare za sunce, prenosi People.

Par se prvi put venčao u Las Vegasu u kapeli ,,One Love Wedding Chapel" nakon dodele Gremi nagrada 2022. 4. aprila 2022. Međutim, pošto ceremonija nije bila pravno obavezujuća, održali su venčanje u sudnici sledećeg meseca.

Par je potom održao veću ceremoniju sa porodicom i prijateljima u Portofinu, u Italiji, 22. maja te godine.

Dočekali sina

Godinu i po dana nakon venčanja, Kardašijanka i Barker su dočekali sina Rokija u novembru 2023. godine.

Barker takođe deli pastorku Atjanu De La Hoju (25), sina Landona (20) i ćerku Alabamu (18) sa bivšom suprugom Šanom Moakler (49).

Kardašijanka, s druge strane deli sinove Mejsona (14) i Rajna (9), kao i ćerku Penelope (11) sa bivšim partnerom Skotom Disikom (40). 

 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading