Rezanci sa sirom i pavlakom u rerni!


Bakina kuhinja
Potrebno je:
200-300 gr rezanaca
3 jaja
200 gr sira
malo kačkavalja
200 ml. jogurta
1 kašika pavlake
malo ulja

Bakina kuhinja
Priprema:
U rezance sipati pripremljen sir ali ne sve, ostaviti malo. Dobro promešati i sipati u podmazan đuveč pa odozgo staviti ono što smo ostavili od smese i lepo kašikom izjednačiti. Narendati malo kačkavalja. Peći na 200 stepeni C oko 30 min.
Prijatno!
Komentari (1)
Vera
17.09.2017 18:48
nikad mi nece biti jasno zasto se recepti nazivaju po namirnici koja je u minornoj kolicini u odnosu na ostale?! 300 g sira, 200 ml jogurta i JEDNA kasika pavlake?? Inace ovo je jako ukusno pravim godinama posebno kad nam se jede gibanica a nemam kora. Moze da zameni.