Čanak i Šešelj
Vladimir Živojinović
Čanak i Šešelj

Vladimir Živojinović

Čanak i Šešelj, Foto: Vladimir Živojinović

On je u emisiji „Pravac“ na RTV „Pink“ osuo pravu paljbu po Čanku.

- Za razliku od nas, Čanak nije ni primat, on je u nauci još nedefinisano biće, rodilo se, ljuljalo ga, mozga nema, debelo je kao da je za tov spremano, kao da je tovljeno za neku veliku proslavu, tako da je teško reći šta je, čovek nije sigurno - rekao je Šešelj i nastavio:

- Ne može jedan čovek biti toliki neprijatelj svog naroda punih 25 godina. On je od kada se pojavio na političkoj pozornici protiv svega što predstavlja interes srpskog naroda. 

Komentari (15)

Драгомир

13.11.2016 07:26

Спочитава Чанку да је дебео и да нема мозга?Обоје имају вишка поприлично тако да када их гледамо баш су пишијада!Читајте речник понижавања код Шешеља?Ту је баш ,,доктор над докторима,,!Прави генијалац да свакога понижава и зато има ПЕТНАЕСТ ГОДИНА РОБИЈЕ!А мрава није погазио?Од осам година осуде издржао је три где је месецима живео у самици!Уместо да у Хагу издржи неколико месеци он је све чинио инатом понижавајући судије и провео излежавајући се 12година.То што је на слободи за њега је ужас?

citateljka

13.11.2016 07:51

Politicari ali malogradjani!!!! Torokuse na maloumnom nivou! Ovde je ipak Seselj pao na dno i preterao - prvo neka pogleda sebe, pa tek onda komentarise tudji izgled. Oduvek sam ljude cenila po karakteru, kulturi i znanju a tako bi trebalo i drugi da misle i rade. Ovakvo ponasanje i izjave su ASOCIJALNE a prema tome i individue koje se tako prema drugima ophode! Seselju, prijavi se na kurs retorike i lepog ponasanja i posto si pobornik lepog izgleda obavezno OP te uzasne njuske (tvoj zargon) !!

lili

13.11.2016 08:05

Canak je makar fizicki pravi lepotan u odnosu na ovu grdosiju od Seselja sa "krastavom" njuskom.....Moj komentar: Seselju, ocisti prvo djubre pred svojim vratima i pogledaj se u ogledalu na sta TI licis, da bi mogao ovakve gluposti svojim vulgarnim recnikom da izjavljujes. Mislim da si pametniji kad cutis!!!!!!! SRAMOTA za Srbiju da ima sve vise ovakvih "primata".

dosada

13.11.2016 08:32

Dohvatila se dva neobicna primerka, slicni a tako razliciti. Ne prodaju srpski humor niti pamet. Za nas su stranci. Nacin nastupa i izražavanja ne lici na srpski. Koja ih je poplava izbacila i odskle su? Iskljuciti im ton jer nasa deca slusaju, sramota nas je, mi ih vaspitamo tradicionalno da budu radni i posteni Srbi.

nino mujanovi

13.11.2016 08:41

Pa ko mu kaze. Vojo vidi svoju tezinu.Mora da nemas ogledalo

XXL

13.11.2016 09:53

Eh, kad se dva intelektualca vređaju ...

Marino

13.11.2016 18:42

@XXL - Otkud ti nto, pa Čanak nije intelektualac.

BAKI

13.11.2016 12:50

Seselju je bolje da cuti,..Jos se secamo ponizenog i smesnog Seselja u duelu sa Nebojsom Popovim i Cankom..i St Proticem...

Lazarevic

13.11.2016 14:37

U pravu je! Ali to isto važi i za njega samog! Oni su, ustvari, blizanci!

zora vukasinovic

13.11.2016 18:09

@Lazarevic - Moze biti dr Seselj ali za razliku od ovog debila vi ste lezali u Zenici kao mlad covek a u srednjim godinama 12 metara u zemlji lala.Nije to malo za jedan vijek ali debil br 2 ni dana ni u Zenici ni u zemlji lala.Skuter vozao Novim sadom pjancio bancio neke ljude stapom tuka a to bjese sve zbog loseg vina.A vi uzgajali lale u sobici tri sa tri uz pjesmu S.Djurisic.

Ogledalo

13.11.2016 15:12

Borba 2 morza!!!

mara

13.11.2016 15:30

Sto se tice deblhine oba su daleko i dugo preko crte,tako da oko toga jedno drugom nemaju sto da porucuju i komentarisu,Sto se tice pameti i kulture i tu se dosta razlikuju i jedan i drugi imaju svoje simpatizere.Dobar politicar MORA IMATI i dobru kulturu, gluposti nam ne manjka a pameti nedostaje,

Libe

13.11.2016 18:02

Ne odobravam mnoge postupke Šešelja ali ovo za Canka je potpuno u pravu.

Ti da nesto odobravas

13.11.2016 19:39

@Libe - Isto tako ja i svi pismeni i obrazovani srbi, koji zaista mislimo Srbiji dobro znamo da je sve sto Seselj propagira i govori u direktnoj suprotnosti sa interesima Srbije. Interes Srbije je clanstvo u EU a i u NATO, ako vas bas tako nepismene i neobavestene zanima. E sad, zbog vas tako pateticnih koji umesto mozgom mislite srcem i nekim glupavim emocijama, zbog toga cemo sacekati jos desetak godina da se prikljucimo najjacoj vojnoj alijansi na svetu radi nase bezbednosti.

Драгомир

14.11.2016 07:36

- Огледалце,огледалце,'оћем ли ја Шешељ да будем прецедник Србије? - Склони се? ... Томо,ди си,бре? ... Ћерко,три пута си се удавала и разводила!Доста,бре! - Мајко,оћем опет али нећу дуго! ... Он би радио али да нам право каже нема кад! ... Молим карте? - Контролор,зар ти је сада до гатања? ... Дете,знаш ли где је овде пошта? - Знам,питај ме нешто теже? ... Сада ћеш да ти видиш чија је баба педер! ... Проверили ми интелегенцију и,хвала богу,нису нашли ништа! ... Нисмо ружни ал' смо дужни!