NJIMA POSVEĆUJEM TITULU Emotivno obraćanje Janis Sferopulosa

23:31 | 19-05-2024

Košarka 0

Mnogo emocija je bilo u Areni

Janis
Marko Metlaš

Košarkaši Crvene zvezde novi su šampioni AdmiralBet ABA lige, pošto su u trećem meču finala pobedili Partizan sa 82:76.

Trener crveno-belih Janis Sferopulos titulu je posvetio Nikoli Topiću i Stefanu Lazareviću.

-Želim da čestitam svojim igračima. Igrali smo tokom cele serije dobru košarku, dobro smo kontrolisali utakmicu, imali sko gotovo celu utakmicu prednost. Napravili smo neke promene kako bi dobili utakmicu. Partizan je dobra ekipe, sa dobrim trenerom - rekao je Grk i dodao:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Ova sezona je bila teška, sa dosta povreda. Želim da kažem da ovaj trofej pripada svima u timu, prvo igračima, onda svima u stafu, ali ovaj trofej želim da posvetim Nikoli Topiću i Stefanu Lazareviću, koji večeras nisu mogli da nam pomognu.

Upitan je Janis da prokomentariše ogroman skandal koji se dogodio pred današnji meč, kada su se potukli Džejms Naneli i Stefan Lazarević.

- Mi smo protiv nasilja, posevćeni smo sportu i njegovoj zaštiti. Svaka vrtsa nasilja je protiv sporta i principa u koje verujemo - dodao je iskusni stručnjak.

Osvrnuo se Sferopulos i na atmosferu u Areni.

- Pre svega, atmosfera je bila jako dobra, sem kad su bacali neke stvari na teren u nekoliko navrata, ali je bilo sjajno. Ne znam jezik, ako psuju i vređaju, to ne znam, to se dešava svuda. Fanovi vređaju, ali, generalno je atmosfera bila sjajna.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading