AMERI, POJEDE VAS LJUBOMORA!

08:32 | 10-05-2024

Sportski pogled 0

Nikola Jokić je stigao do trećeg MVP priznanja, ali...

Nikola Jokić MVP nagrada
Profimedia

Već neko vreme je bilo jasno da nagrada sada ne može i ne sme da izmakne Srbinu! Prošle sezone sramno su je dali plačku Embidu, a ovoga puta nisu moglu da zaobiđu Somborca.

Jednostavno bio je najbolji i bio bi baš veliki skandal da je opet preskočen.

Ipak, nagrada koju je Jokić dobio kao da je upalila alarm sujete kod mnogih. Ćutali su, a onda se javili da ničim izazvano umanje Nikolin uspeh...

NE MOŽE DALJE OVAKO Denver se pred mečeve odluke odlučio na veliku promenu, ovo niko nije očekivao

Krenulo je od Šekila O'Nila koji je dosta upakovano digao glas što je Srbin najbolji. Javili su se mnogi igrači, stali na stranu Šaja Gildrisa...

Korak dalje otišao je Pol Pirs. Njegov izgovor je Jokić MVP je smešan.

-  Mislim da jednostavno nismo bili spremni da to damo Šaju upravo sada, jer nije dobio mnogo nacionalne pažnje. Nisu dobili mnogo utakmica na nacionalnim televizijama. Da je imao makar 20 mečeva, dobio bi MVP nagradu. Mnogi ljudi nisu na kraju sezone ni znali da je Oklahoma nosilac broj jedan na Zapadu.

Šta sve neće uraditi zbog ljubomore... Toliko je sve smešno. 

Jokić je srušio sve ono u šta Amerikanci veruju... Belac koji slabo skače, nema društvene mreže i ne zanima ga luksuz niti život kakvom teže NBA zvezde. On je sve što oni nisu, on je sve što oni ne vole, ali... Ne ostaje im ništa drugo nego da malo smanje ljubomoru, jer u ovom trenutku Jokiću ne mogu baš ništa.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading