BRAVO, SRPKINJO Angelina Topić oborila državni rekord i pobedila na mitingu u Maroku

21:29 | 19-05-2024

Ostali sportovi 0

Sjajno dostignuće Beograđanke.

Angelina Topić
Profimedia

Srpska atletičarka, Angelina Topić trijumfovala je na mitingu Dijamantske lige u Maroku u disciplini skok uvis i oborila državni rekord skokom 198 centimetara.

BRAVO Angelina Topić pobedila na mitingu Dijamantske lige

Topićevoj je to pošlo za rukom fenomenalnim skokom, preskočivši 1.98 metara, čime je ujedno oborila nacionalni rekord, i postavila novi lični rekord.

Samo dve takmičarke su pored Srpkinje uspele da preskoče 1.91, a to su Kristina Honsel i Lija Apostolovski, koje su ujedno završile kao druga, odnosno treća na mitingu.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:
Boks
Ostali sportovi

Telekom i Arena Tv Grupa partneri šampionskih rezultata srpskog boksa

12:06

2 jun, 2024

Ostali sportovi

Bokserski savez Srbije (BSS), Telekom Srbija-MTS i medijska kuća "Arena Channels Group" gaje i neguju višegodišnji saradnju, ali i duboko prijateljstvo i zajednički rad na prosperitetu i razvoju boksa na našim prostorima. TV "Arena" je nosilac prava na TV prenose svih boks manifestacija u Srbiji i regionu u organizaciji BSS od Open Balkan lige, zatim Bokserske lige Srbije, Regionalne lige i svih turnira BSS.

Kragujevac
Ostali sportovi

Otvorena memorijalna soba Dušana Miloševića

10:42

2 jun, 2024

Ostali sportovi

U programu 13. memorijalakviru memorijala „Dušan Milošević“, u Stragarima, kod Kragujevca, u Osnovnoj školi „Julijana Ćatić“ otvorena je memorijalna soba posvećena jednom od dvojice – uz Dragutina Tomaševića, prvih srpskih sportista koji su učestvovali na Olimpijskim igrama i to 1912. godine u Stokholmu.

Komentari(0)

Loading