Nemanja Nikolić
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Fudbalski klub Partizan dogovorio je i peto pojačanje ovog leta. U pitanju je nekadašnji igrač crno-belih Nemanja Nikolić (30).

Priča o tome kako je Nikolić završio ponovo u Partizanu je prilično zamršena, a sam fudbaler dogovorio je uslove za prelazak na Kipar. Ipak, sve se promenilo, o čemu piše "Telegraf":

- Napadač je nekoliko dana pregovarao sa jednim od kiparskih klubova, postigao dogovor o dužini trajanja ugovora, plati na godišnjem nivou, obećao da će isposlovati i “čiste papire”, jer je sa Vojvodinom imao džentlmenski dogovor da će ga pustiti bez obeštećenja ukoliko se pojavi opcija koja će ga zaniteresovati, da bi na kraju bio izigran od strane potencijalnih poslodavaca.

Kada su shvatili da je Nikolić slobodan, da je raskinuo ugovor u Novom Sadu, Kiprani su mu poslali značajno izmenjene uslove od dogovorenih, pokušavajući da “obore” zaradu igrača i iskoriste činjenicu da je bez kluba. Igrač i agent-posrednik su nekoliko puta pokušali da objasne, da neće biti dogovora ukoliko se ne ispoštuje pređašnje obećanje, no, kiparski klub je “igrao na tankoj žici” i prosto naveo samog Nikolića da odustane - navodi pomenuti izvor.

Nemanja Nikolić

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

U sve to se umešao Partizan i doveo jednog od dva napadača, koliko planiraju da angažuju ovog leta.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading