Uzvraća na prozivke  komšija: Vojislav Nedić
Tanjug Tanja Valić
Uzvraća na prozivke  komšija: Vojislav Nedić
Uzvraća na prozivke komšija: Vojislav Nedić, Foto: Tanjug Tanja Valić

 

Međutim, u preuranjenom slavlju ume i da se pretera, a baš to bio je slučaj sa fudbalerom crveno-belih Slavoljubom Srnićem.


Lucidni ofanzivni vezista na Tviteru je ozbiljno pecnuo ljutog rivala izjavom da je svakog vikenda sve hladnije i hladnije, aludirajući na minus 16 Partizana. Kap koja je prelila čašu, barem u očima onih kojima su crno-beli u srcu, bio je tvit u kojem Srnić predlaže da bi samo Zvezdi trebalo prepoloviti bodove pred plej-of kako bi prvenstvo bilo zanimljivije.

Uživa u Zvezdinoj seriji: Slavoljub Srnić u duelu sa Živkovićem
Uživa u Zvezdinoj seriji: Slavoljub Srnić u duelu sa Živkovićem, Foto: Aleksandar Dimitrijević


Potpredsednik Partizana Vojislav Nedić u razgovoru za „Alo!“ istakao je da nema nameru da doliva ulje na vatru, ali i da ne vidi potrebu za Srnićevim prozivkama.
- Ja zastupam tezu da bi odnosi između Crvene zvezde i Partizana trebalo da se podignu na jedan viši nivo i ne bih da dolivam ulje na vatru. Srnić je mlad momak i ne bih da ulazim u njegov stepen obrazovanja i civilizovanosti. Dečko je verovatno srećan što su ga vratili u Zvezdu, posle vremena koje je proveo u Čukaričkom - rekao je Nedić za „Alo!“.

Srnićev tvit
Srnićev tvit, Foto: twiter


Funkcioner crno-belih podsetio je Srnića da Partizan ove sezone dobro stoji u Evropi, za razliku od Zvezde koja već deceniju ne zna za nastup u grupnoj fazi UEFA takmičenja.


- Mi gledamo svoja posla i dobro stojimo u Evropi, za razliku od ostalih. Da nije toga, sigurno je da bi naši rezultati u prvenstvu bili bolji. Ali posle kiše dođe sunce i Partizan će se sigurno podići. Od poslednjih osam titula, Zvezda je osvojila samo jednu, a mi sedam. Čak i da komšije osvoje titulu i smanje na 7:2, to je i dalje dominacija jednog kluba, u ovom slučaju Partizana - istakao je Nedić.

Komentari (9)

mladen

27.10.2015 11:37

I od tih sedam, sest kupljenih. Ko o cemu, kurva o postenju! Uvek ces ostati samo mali komsija!!!!

nikola

27.10.2015 13:11

@mladen - cuti mladene.svi znamo da ste isforsirani na svi ninoim i to zbog tate.bili bi nasrecniji da postojite samo vi,ali nece moci.

lepi

27.10.2015 16:47

@mladen - E moj Mladene, ti kao da si sa Marsa pao ,pa ne znas kroz sta je sve Zvezda prolazila.Malo ste Sunce videli posle toliko godina ( kao i ovaj vas deckic) pa se radujete kao mala deca.A to dal´ su titule kupljene meri se u Evropi, tako da ti trebas jos puno mleka da popijes da bi dao pametan komentar!!!!

Amater

27.10.2015 12:13

Cime se ti dicis ove godine ste PRVI PUT POBEDILI POSLE DESET GODINA I DALI DRUGI GOL U EURO LIGI.

Aleksandar

27.10.2015 12:56

Cim je on imao potrebu da odgovori "detetu", znaci da ga mnogo bole te njegove reci. Srnic nije vredjao nikoga, dok je ovaj primitivac, odmah, pominjao obrazovanje i sl. Svi znamo na koji nacin je Partizan osvajao titule i koje prijateljske klubove je imao u ligi (Metalac, Hajduk Kula, Banat, Bsk Borca). Tri od 4 nisu vise tu i u tom periodu Partizan je izgubio jednu sezonu u borbi za titulu, drugu dobio jer je Zvezda promenila ceo tim i ubacila 5-6 klinaca, a trecu trenutno pratimo. Sve je jasn

aleksa

27.10.2015 16:46

fk cz NECE ni docekati Evropu jer ce dobiti ZABRANU .To je vec sigurno 99%.

pera

27.10.2015 18:42

Moze ovako i u sledecih 20 godina,zvezdasi neka izmisljaju razne price i da im se narod smeje a Partizan da bude ovoliko neuspesan i osvaja prvenstva i igra Evropu,a njim je vidim drago da igraju na nekoj vecoj livadi i pricaju preko svojih novinara o nekim rekordima,a Evropu nisu videli 10 godina,osim na TV-u.

Rile

27.10.2015 19:03

Srniću, mi još uvek ne ulazimo u svlačionice protivnika na poluvremenu ili pre početka da im pretimo da smo veliki klub i da ne smeju da nam daju golove. Ti momci koji su dali golove Zvezdi u početku brže bolje siu napustili Srpski fudbal i otišli u inostranstvo a ostali ćute. Sudije sude kako se vidi (pitajte Radnički iz Niša) pa onda dalje komentarišite Vaš uspeh. Kada mafija vlada lako je biti prvak.

pec@

28.10.2015 08:42

pa,ovi su prsli nacisto, sad su poceli i sa fudbalerima da se prepucavaju preko novina, :), osetili su da je gotovo :)