KASAPIN IZ BELE CRKVE RADI KAO FRIZER U ZATVORU Partnera isekao na komade i držao u zamrzivaču 18:55 Hronika 0
SARAJKA OSUMNJIČENA DA JE NOĆAS U STANU UBILA MUŽA: Policija radi na rasvetljavanju ovog krivičnog dela 12:08 Vesti 0
PLATIĆEŠ KAD-TAD I NIKADA NEĆEŠ IZAĆI IZ ZATVORA! Baka ubijene devojčice (16) iz Ripnja zapretila optuženom Stojanu Iliću (37) 06:00 Hronika 0
MARINA LUTALA PO NASELJU KRVAVA U GRUDNJAKU! Detalji hapšenja žene (44) iz Niša za koju se sumnja da je zaklala nožem svoju majku Zoricu C. (69), a zatim pobegla 06:00 Hronika 0
OBDUKCIJA UBIJENE ZORICE POKAZALA DA SE BRANILA Pored posekotina na rukama pronađene su i ubodne rane 14:23 Hronika 0
BRUTALAN ZLOČIN IZ OSVETE! Opljačkao ženu, ona ga POKOSILA džipom: Točkovima je prelazila preko leša! (UZNEMIRUJUĆ VIDEO) 12:52 Vesti 0
"MARINA IMA DIJAGNOZU I VRHUNSKI JE MANIPULATOR" Rođaka ubijene Zorice iz Niša tvrdi i da je osumnjičena oca prijavila za silovanje 11:48 Hronika 0
"BILA JE KRVAVA I U BRUSU" Policija nakon dojave dronom otkrila gde se nalazi Marina osumnjičena za ubistvo majke 10:56 Hronika 0
BOLEST ILI SEKTA? DETALJI UBISTVA U NIŠU Ćerka osumnjičena da je zaklala majku, uključili se psihijatri 08:12 Hronika 0
"KAO ŠTO ON VOLI LOV, TAKO I JA VOLIM DA BUDEM U TOJ ORGANIZACIJI" Rođak ispričao šta je ubijena Zorica pričala o sekti. Ćerka je zaklala nožem, pa pobegla 14:27 Hronika 0
"MUŽ UBIJENE ŽENE JE ČUVAO KOZE NA LIVADI, KADA JE DOŠAO KUĆI VIDEO MRTVU SUPRUGU U LOKVI KRVI" Komšije ispričale jezive detalje ubistva u Nišu 12:35 Hronika 0
OGLASILO SE VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO NIŠ POVODOM UBISTVA ŽENE (69) Naložena obdukcija tela 12:25 Hronika 0
NIŠKA POLICIJA TRAGA ZA ĆERKOM Sumnja se da je ubila majku, komšije: "Čula se vika, i lomljava stakla, nismo ni naslutili da će da..." 11:59 Hronika 0
DETALJI JEZIVOG UBISTVA ŽENE U NIŠU Hitna pomoć došla na lice mesta i mogla samo da konstatuje jedno 10:45 Hronika 0
"NISAM PLANIRAO DA JE UBIJEM, ALI ETO..." Sramno svedočenje okrivljenog iz Novog Sada koji je ženi presudio bušilicom 06:00 Hronika 0
"MUŽ MI JE LEŽAO JE U KRVI, ALEKSANDAR JE TRI METKA ISPALIO U NJEGA, A ONDA GA DOTUKAO KOLCEM" Jezivo ubistvo kod Leskovca 10:06 Hronika 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
JAVNO SAM REKAO DA PLANIRAJU DA ĆE DA NAPADNU Vučić o nasilju opozicije: Uvek jedan ili dvojica od njih dođu i ispričaju 22:10 Vesti 0
VUČIĆ OBIŠAO RADNIKE NA DEONICI AUTOPUTA KA POŽAREVCU: Celu brzu saobraćajnicu od autoputa do Golupca završićemo najkasnije u decembru sledeće godine (VIDEO) 20:36 Vesti 161
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 26. NOVEMBAR Blizance čekaju iznenađenja, ali jedan znak neće baš imati sreće 19:07