NAJBOGATIJA BEOGRAĐANKA PRONAĐENA MRTVA Jeziva scena u podrumu vile, na stolu zatekli tanjir sa mrvicama hleba 09:21 Vesti 0
KASAPIN IZ VARVARINA PREKLAO ŽENU NA SLAVI ĐURĐIC "Zaklao sam je jer je zvala samo svoje goste" 08:43 Hronika 0
"BRAT MU JE NA ROBIJI JER JE KRAO PARE" Jezivo saznanje o ocu koji se sa sinom zakucao u kamion kod Vršca 21:59 Hronika 0
MALA LOLA (12) JE MUČKI UBIJENA Njeni roditelji su sad otvorili dušu, ovu tugu javnost do sad nije čula 20:24 Vesti 0
REKAO JE DA IDE PO DETE U VRTIĆ, A ONDA...Komšinica otkriva stravične detalje - poslednja bila s Nikolom iz Vršca koji je sebe i sina (2) odveo u smrt 14:17 Hronika 0
"KREĆE SE NA TROMEĐI, ON JE SAD U TOPLOJ SOBI KOD...!" Iskusni planinar iz Bijelog Polja sumnja da se Alija Balijagić krije baš ovde! 11:14 Vesti 0
“UROŠ BLAŽIĆ JE UBIO GOLORUKU DECU, PUSTITE ME DA SE SA NJIM OBRAČUNAM” Potresne reči Saše Panića, oca ubijenih Milana i Kristine iz Dubone 22:20 Hronika 0
ATRAKTIVNA CRNKA PALA ZBOG UBISTVA KAVČANA! Uhapšena i četvrta osoba osumnjičena za likvidaciju u Podgorici 06:00 Hronika 0
LJILJANA PRE 14 GODINA UBILA OCA I ĆERKU NASRED ULICE Nakon jezivog zločina skočila u Savu, a preminula deset dana kasnije u bolnici 21:21 Hronika 0
ZORAN RANIO LJUBAVNICU, UBIO SUPRUGU, PA IZVRŠIO SAMOUBISTVO Jeziva tragedija kod Kruševca 20:58 Hronika 0
DESILO SE UBISTVO, IZVINI Dea Đurđević otkrila šokantan detalj o Mladenu Mijatoviću: U sekundi ga nema! 17:30 Vip 0
ZVERSKI SU IH UBILI PA PREVEZLI DO DEPONIJE DA IM ZAPALE TELA?! Vesna iz Šapca je zatekla njihove UGLJENISANE OSTATKE! 13:59 Vesti 1
MAJKA ISKASAPILA TROJE DECE PA OSTAVILA OPROŠTAJNO PISMO! Jezivi detalji stravične porodične tragedije! 13:50 Vesti 0
I DEVOJKA UHAPŠENA ZBOG UBISTVA KAVČANA Nikoleta je danas sprovedena u tužilaštvo na saslušanje 11:53 Hronika 0
OTAC SE VRATIO SA POSLA I ZATEKAO SVOJU DECU PREKLANU U KUĆI! Policija pronašla majku golu kako IGRA NA ULICI! 10:53 Vesti 0
POTRESNA OBJAVA OCA ČIJA JE ĆERKA UBILA SESTRU "Ponosu moj, vilo moja, latice srca mog" 09:35 Hronika 0
DONOSIO IM POKLONE A ONA GA UBILA Detalji tragedije iz Aleksandrovca kada je komšinica nasmrt izbola Srbu T. nožem 08:30 Hronika 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
OVA TRI ZNAKA HOROSKOPA VAS VRTE OKO MALOG PRSTA A DA TOGA NISTE NI SVESNI Najveći su manipulatori, bežite od njih kao đavo od krsta! 14:00 Razonoda 0