Alo/N.D. IZDAO ME ZBOG DEJANA! Zadrugari ostali zapanjeni nakon priznanja Aleks Nikolić, prisetila se Dragojevića, pa otkrila ovo 10:05 Vip 0
Alo/N.D. "BILO MI JE TEŠKO KADA JE ŽELJKO TRAŽIO OCA" Ivan Marinković prolio suze zbog sina, Marija otkrila da li će mu dozvoliti da učestvuje u njegovom odgajanju 09:45 Vip 1
Alo/N.D. ANĐELA POBESNELA! Pružila je Ani podršku, sasula Zvezdanu sve u lice, pa otkrila šta joj je branio dok su bili u vezi 09:25 Vip 0
Alo/N.D. RASULA SE U KOMADE Ana Ćurčić završilla u suzama, Car progovorio o Zvezdanu i otkrio njegov sledeći korak: Sa njom će završiti! 09:00 Vip 0
Alo/N.D. OPLEO PO ZVEZDANU Filip Car neće više da ćuti, Slavnić ne može da veruje da je ovako nešto izgovorio! 08:37 Vip 0
Alo/N.D. MAJA RASKRINKALA ANU! Progovorila o njenim nemoralnim radnjama, pa otkrila šta je radila pre ulaska u rijaliti, Ćurčićeva ovo nije očekivala 08:15 Vip 0
Blic/Alo/N.D. POLICIJA GA I DALJE TRAŽI Stefan Karić je isključio sve telefone i nestao, njegov otac je očajan, a Šavija poručuje jedno! 08:10 Vip 1
Alo/N.D. "TI SI PROSTITUTKA" Ana Ćurčić iznela šokantna saznanja o Maji Marinković, zadrugari zanemeli, ori se bela kuća! 07:50 Vip 1
Alo/N.D. ANA I MAJA U ŽESTOKOM OKRŠAJU! Haos u Zadruzi, pljušte uvrede, Ćurčićeva van sebe zbog Zvezdanovog postupka 07:30 Vip 0
Alo/E.B. PROCURIO PAKLENI PLAN ANE I ZVEZDANA U sve umešali Maju Marinković, iskoristili je i prevarili sve?! 07:00 Vip 0
Alo/E.B. ACA BULIĆ RASKRINKAO ANU I ZVEZDANA Ne može više da ćuti, prelomio i rešio da razveže jezik, izneo sve o njihovim osećanjima! 06:30 Vip 0
Blic/Alo/E.B. EVO ŠTA ĆE SE DESITI SA STEFANOM KARIĆEM Šavija ga optužila da ju je zverski pretukao, a sada stigle nove vesti! 06:00 Vip 0
Alo/A.J. "NAMENSKI SI TO URADILA, IGRAŠ RIJALITI" Ivan Marinković osuo rafal po Ani Ćurčić, pa otkrio: Ovo je tvoje pravo lice! 20:00 Vip 0
Alo/A.J. "KAD LEGNEŠ S NJOM" Anđela se raspada, u očajnom stanju posvetila ovu pesmu Zvezdanu i Maji! 15:15 Vip 0
Pink/Alo/E.B. "POGUBLJEN SAM" Potresno obraćanje Karića nakon saznanja da policija traga za njim, Šavija želi da ga dokrajči nakon što ju je prebio! 14:55 Vip 0
Alo/E.B. ANĐELA ĐURIČIĆ PONOVO DOTAKLO DNO Više ništa ne može da sakrije, konačno isplivala njena igra! 14:24 Vip 0
Alo/E.B. ISPLIVALA INTIMNA FOTKA ANĐELE I MENSURA Kružile su spekulacije da su bili zajedno, a sada u golišavom izdanju raskrinkani! (FOTO) 13:50 Vip 2
Alo/E.B. MISTERIOZNI POTEZ STEFANA KARIĆA NAKON STRAVIČNIH OPTUŽBI Odmah se odlučio za jedno, njegova odluka sve govori 13:17 Vip 0
Alo/E.B. EVO ŠTA JE PRETHODILO UŽASNOM NASILJU Isplivao snimak Nataše Šavije koji se širi društvenim mrežama, sve je ukazivalo da će se loše završiti?! (FOTO) 12:37 Vip 0
Alo/E.B. HITNO OBRAĆANJE ANĐELE ĐURIČIĆ RAZBESNELO GLEDAOCE Ne prestaje sa svojim frapantnim zahtevima, a ono što sada želi je skandalozno! 11:50 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
BESNI STRAVIČNA OLUJA, VODA NOSI SVE PRED SOBOM, IMA MRTVIH Objavljeni zastrašujući snimci iz evropske zemlje 15:15 Vesti 0