Alo/A.J. "NISAM TI JA DŽOISTIK" Slađa saterala Zolu u ćošak nakon prve greške, pa naglasila da mu ubrzo sledi šut-karta! 15:51 Vip 0
Alo/A.J. "ISPRAZNIĆEŠ 800 KUBIKA VODE" Janjuš posavetovao Milicu da ne ulazi u bazen, jer će nastati haos! 15:17 Vip 0
Alo/E.B. RASKRINKAN PLAN MAJE I ZVEZDANA Sve su se dogovorili, evo šta će se desiti po izlasku iz Zadruge! 14:09 Vip 0
Srbijadanas/Alo! "MOGLA SAM DA UMREM" Deniz Dejm se hitno oglasila, ne može da se smiri zbog masovne ubice, a ovo je prava istina o njihovom odnosu i orgijama! 13:11 Vip 0
Alo/E.B. MAJA SE ZALEDILA ZBOG ZVEZDANOVOG PRIZNANJA Slavnić ne može više da je trpi, ucenio je i zapretio joj! 11:42 Vip 0
Alo! MUK I TUGA U ZADRUZI Učesnici se oprostili i odali počast stradaloj deci, scena koja kida dušu! (VIDEO) 10:26 Vip 0
Alo/E.B. ANA I MARKO U BRUTALNOM SUKOBU Digli celu kuću na noge, Stefanović joj sasuo niz uvreda i prozivki, Ćurčićeva zapenila! 09:11 Vip 0
Alo/E.B. ZVEZDAN JE OPSEDNUT MAJOM Njena drugarica iznela analizu njegovih emocija, Marinkovićeva zabrinuta za sebe! 08:28 Vip 0
Alo/E.B. SRAMOTA! Zadrugarka ne zna da čita, juče izašla iz školske klupe, a sada se obrukala, učesnici zanemeli! (VIDEO) 08:04 Vip 1
Alo/E.B. "GADIO SAM SE, A ON JE GLEDA KAO TROFEJ" Filip Car žestoko ponizio Zvezdana zbog Maje, Slavnić će doživeti nervni slom! 07:38 Vip 0
Alo/E.B. ZVEZDAN URNISAO MAJU Ona nije mogla da veruje, a onda pobesnela zbog njegove uvrede! 07:15 Vip 0
Alo/A.J. "ANĐELA NEMA PERSPEKTIVU, IZGUBILA JE OBRAZ" Ana Ćurčić brutalno oplela po Đuričićevoj, a on je podržao u svemu! 06:45 Vip 0
Alo/A.J. "ONA ĆE BITI POBEDNICA" Svi su mislili da će Aleks biti prva, a sada je ona otkrila kako stoje stvari u Zadruzi! 06:00 Vip 0
Alo/A.J. NE VERUJU JOJ Evo šta rade Zadrugari dok je emitovanje ukinuto, Mića i Ivan potkačili cimerku, traže od nje priznanje! 22:43 Vip 0
Alo/A.J. "IZDALA SI ME" Matora se istresla na Anitu, Stanjlovićeva lije suze i ne prihvata kritiku! 22:15 Vip 0
Alo/A.J. POKAZAO SVOJU DRUGU STRANU Marko Stefanović oduševio ovim gestom, Sanja zaplakala od sreće! 21:04 Vip 0
Alo/A.J. "GARDEROBER TI SMRDI" Marko Stefanović žestoko opleo po Ani Ćurčić i njenoj higijeni, ona mu ovako odgovorila! 20:24 Vip 0
Alo/A.J. NOVI TALENAT LEPOG MIĆE Priključio se družini iz paba u njihovoj omiljenoj igri, pa jednim potezom pokazao kakav je majstor u tome! 19:41 Vip 0
Alo/A.J. POHVALIO SE NOVIM IMIDŽOM Bilal Brajlović napravio promenu, pa pokazao svima kako sada izgleda, Neca sve vreme kao njegova podrška! 19:10 Vip 0
Alo/A.J. "HIJENE SE NAKOTILE OKO NJE" Slađa napala zadrugare koji pljuju po Ani Ćurčić, u njima vidi samo neodoljivu želju za pobedom! 18:22 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
OTKRIVAMO KAKO ĆE IZGLEDATI NOVI SAVSKI MOST: Biće prilagođen pešacima i biciklistima, evo kada će biti završen! (FOTO) 12:29 Vesti 21
DOKTOR OTKRIO TRIK IZ OPERACIONE SALE Evo kako bez lekova u roku od 20 minuta spustiti krvni pritisak 10:26