Amina Jusović BELA KUĆA NA NOGAMA Zola i Slađa okončali sve probleme, pa vrelim poljupcem ozvaničili vezu! 07:42 Vip 0
Amina Jusović "ŽAO MI JE, ALI KAO NISU ZA MOJU VEZU, URADIĆU OVO" Anđela Đuričić donela šokantnu odluku, porodici okreće leđa zbog Zvezdana! 07:20 Vip 0
Amina Jusović OTKRIVEN PRAVI RAZLOG Ana je bacila oko na Bilala jer ima viši cilj, dobro je osmislila svaki detalj! 07:00 Vip 0
Amina Jusović IPAK IMAJU ZAJEDNIČKU PROŠLOST Ana i Zorica pokušale da sakriju istinu, ali ovo ih spaja od ranije! 06:30 Vip 0
Informer/E.Biberović SANJA STANKOVIĆ ISKEŠIRALA NEVEROVATNU CIFRU ZA NOVI STAN Priznala i kroz šta je sve morala da prođe zbog njega, a evo i kako je zaradila novac! 23:00 Vip 0
E.Biberović "NJENE SUZE NEĆU ZABORAVITI" Hitno se oglasila Aleksandrina majka i obrušila se na Filipa, a onda nikad brutalnije izvređala Dejana Dragojevića! 22:30 Vip 0
E.Biberović ANĐELI I OVAJ PRIJATELJ ZABIO NOŽ U LEĐA Potpuno je raskrinkao i razorio, istakao da je njegovo najveće razočaranje! 22:12 Vip 0
E.Biberović FILIP CAR UNIŠTIO ZVEZDANA Zadrugari se preokrenuli protiv Slavnića, a onda ga Ana dokrajčila, nastao haos! (VIDEO) 21:34 Vip 0
E.Biberović JANJUŠ OTKRIO ŠTA MU JE MAJA RADILA NAPOLJU Marinkovićeva nije mogla da veruje, na kraju morala da sve da prizna, učesnici zanemeli! 21:05 Vip 0
E.Biberović OČEKUJE SE HITNA DISVALIFIKACIJA ANĐELE I MAJE Prekršile stroga pravila produkcije, Veliki šef ovo neće tolerisati 20:34 Vip 0
E.Biberović "IMAŠ POLNU BOLEST, MISLIM DA SAM JE I JA ZARADILA" Anđela brutalno napala Maju, urnisala je i iznela jezive detalje o njoj, obezbeđenje sprečilo tuču! 19:55 Vip 0
Skandal/E.Biberović DRAMA U NIŠU! MARIJA KULIĆ HOSPITALIZOVANA, POZLILO JOJ?! Ne može da dođe sebi zbog Miljaninih dugova, prodala skupocene stvari iz kuće! 19:12 Vip 0
Svet/E.Biberović ANĐELA I ZVEZDAN SPREMAJU TAJNO VENČANJE?! Moka se izlanuo i razotkrio sve, a ovo je plan! 18:12 Vip 0
E.Biberović ANĐELA SE SKANDALOZNIM PRIZNANJEM DIREKTNO OBRATILA PORODICI Ovo joj nikada neće oprostiti, izabrala je Zvezdana pored njih! 17:31 Vip 0
E.Biberović LEPI MIĆA KRIJE OGROMNO BOGATSTVO! Poseduje nekoliko nekretnina, Zadrugari se izlanuli i otkrili sve! 16:54 Vip 0
E.Biberović OČEKUJE SE OŠTRA KAZNA ZA MILICU VESELINOVIĆ Prekršila strogo pravilo Velikog šefa, evo na šta se usudila! 16:28 Vip 0
E.Biberović ANA I ZORICA URNISALE IVANA MARINKOVIĆA Rešile da mu se osvete za sve, a onda ga Ćurčićeva dokrajčila na kraju! 15:40 Vip 0
Milica Veličković OGLASIO SE MOKA, PA UPUTIO PORUKU ANĐELINIM RODITELJIMA! Slavnić ponovo nije štedeo lepe reči za Đuričićevu, a posebno se osvrnuo na jednu stvar 14:10 Vip 0
Amina Jusović ISPLIVAO TAJNI SNIMAK Filip Car u Zadruzi dobio ovaj predmet, sprema se nešto veliko, ostaćete u šoku kad vidite o čemu se radi! 13:50 Vip 0
Amina Jusović "ISTRIPOVAO MAČO MUŠKARCA" Maja na brutalan način udarila na Zvezdanov ego, pa otkrila njegove namere: Želi da bude Filip Car! 13:30 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
KONTRAOBAVEŠTAJCI I PENTAGON ALARMIRALI, AMERIKA NA NOGAMA: Rusi kuju pakleni plan, hoće ovde da nas udare! 23:35 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57