Alo.rs IZGUBIO SAM 200.000 EVRA U ZADRUZI! Hit izjava repera: Ivana treba da mi oprosti kao čoveku! Ša Od Tare želi samo jednu stvar! 08:30 Vip 0
Alo.rs/M.A. ODLUČIO SAM SE ZA KRISTINU, ČEKAM JE DA IZAĐE! Kristijan stigao u Šimanovce, ne može da dočeka Spalevićevu, dosao u studio da joj pruži podršku! 23:59 Vip 5
Alo.rs/M.A. FAZU KAJANJA ZNAM NAPAMET! Ovo su svi čekali, oglasila se Dragana Mitar i progovorila o ljubavnoj aferi sa Ša: Ima žena koje će oprostiti prevaru! 22:10 Vip 0
Blic/Alo.rs VRIŠTALA OD SREĆE Kristijan iznenadio ljubavnicu, iznad Bele kuće leteli posebni baloni, Kristina van sebe od iznenađenja (FOTO) 17:32 Vip 0
J. F. /alo.rs AKCIJAŠENJE POD VEDRIM NEBOM Se*s na otvorenom probudiće vaša čula do maksimuma jer su osećaj povetarca na koži i šum talasa na plaži veoma erotični 20:08 Žena 0
Alo.rs BLAM ME JE KAD MI UDARI ŠAMAR! Janjuš i Maja konačno otkrili šta je glavni uzrok njihovih potresnih svađa i tuča, mnogi su ostali iznenađeni 10:15 Vip 0
Alo.rs KRISTIJAN IZVREĐAO KRISTININOG OCA Pevačica pred svima hvalila ljubavnika, a on joj bez blama isprozivao celu porodicu 18:30 Vip 0
Alo.rs/M.A. SPREMITE SE DA ZAPLAČETE OD SMEHA Ovo su stvari koje Janjuš zahteva da bi bio sa Majom: Oklop za glavu, metalne rukavice, lekovi za smirenje, ali tu nije kraj (FOTO) 09:50 Vip 0
Alo.rs/M.A. SVAĐA KAO LAGANA PREDIGRA Janjuš uporan u nameri da uvuče Maju ispod pokrivača, ovo je njegova taktika koju je skrivao do sada (FOTO) 23:05 Vip 0
Alo.rs/M.A. ŠA SLAVI RAZVOD NA SVA ZVONA Zadrugari zgroženi reperovim ponašanjem, najoštrije ga osudili i naterali da se dobro zamisli o osećanjima svojih roditelja! 17:33 Vip 0
Pink.rs/Alo.rs/M.A. OGLASIO SE REPEROV OTAC Zoran u neverici poručio sinu samo jedno, nakon što je Ša platio Tari dug od 50.000 evra! 15:43 Vip 1
Stil.kurir/Alo/J.S. OVO JE FATALNI ZNAK HOROSKOPA! Može sate provesti pričajući sa vama, a da i dalje ne znate ni reči o njoj! 11:41 Žena 0
Alo.rs/M.A. OVAKO UMILJAVANJE RIJALITI NE PAMTI Nakon još jednog Majinog nervnog sloma, Marinkovićeva se poniznim rečima pravdala Janjušu, on joj kratko poručio: Sramota me je da te volim! 16:30 Vip 0
Alo.rs/M.A ONA JE DRUGA TARA SIMOV! Kristijan Golubović najjadnije izvređao ljubavnicu, a zatim otkrio sve o skandaloznom krivičnom delu koje su zajedno uradili 08:00 Vip 1
Blic/Alo.rs/M.A. NA SVAKIH DESET MINUTA DOBIJAM PRETNJE SMRĆU! Takijev šok intervju morate da pročitate, Majin otac otkrio basnoslovnu cifru koju je dao za njenu haljinu! 19:58 Vip 2
Alo.rs LJUBAVNICI U KLINČU Maja pred celom nacijom obećala da će ostaviti Janjuša na miru, pa brže bolje pogazila reč i napala ga kao nikad pre! 16:35 Vip 0
Alo.rs7M.A. NIKOGA NISAM VOLELA KAO KRISTIJANA, RODILA BIH MU DETE! Kristina nikad iskrenije govorila o odnosu sa Golubovićem, gledaoci zanemeli (FOTO) 23:07 Vip 0
Alo.r/M.A. JANJUŠ SE ZAKLEO U ĆERKU DA JE ZAVRŠIO SA MAJOM: Nije mogao da se suzdrži vikao na sav glas, Marinkovićeva doživela slom živaca (FOTO) 19:17 Vip 0
Alo.rs/M.A. NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJU: Tara Simov tvrdi da zadrugarke muvaju njenog dečka, poslala poruku od koje im neće biti dobro (FOTO) 18:40 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
OVO SE TIČE HRVATA, MAKEDONACA, CRNOGORACA... Svetska sila sa istoka donela odluku, na novoj listi je 9 zemalja 22:45 Vesti 0
SEDELE SMO U KOLIMA KADA NAM JE PRIŠAO SIMPATIČAN DEKA Nismo ni slutile da će ovo da nas pita, bukvalno smo se skamenile 14:48