PITAJTE MOJE BIVŠE KAKVA SAM U KREVETU Sandra Afrika otvoreno progovorila o ljubavnim odnosima, pa šokirala priznanjem! 14:30 Vip 0
ALO! PAPARAZZO Fudbaler preboleo popularnu pevačicu, pa našao novu devojku, Volkov otpisao Afriku! 09:00 Vip 0
SANDRA AFRIKA BRUTALNO ISPROZIVALA ĐANIJA Pevačica zadala udarac, leti perje sa svih strana 15:47 Vip 0
ZAŠTO JE KRIJE SVE OVE GODINE Milan Stanković pokazao ženu koja mu je najbitnija, više je voli i od Rade FOTO 09:12 Vip 0
PLJUNULA PA POLIZALA Zgodna pevačica izljubomorisala zbog bivšeg dečka i Marinkovićeve, Afrika poludela zbog Mikiše i Maje 08:30 Vip 0
RASKRINKANA VEZA SANDRE AFRIKE SA KOŠARKAŠEM Ovo je istina o njihovom odnosu, jedna stvar pokazuje koliko su bliski! 13:10 Vip 0
ZAJEDNO SMO BILI Sandra Afrika otkrila detalje susreta sa Miletom Kitićem, pa ispljuvala njegovu ženu! 07:41 Vip 0
SANDRA AFRIKA DEČKU RAZBILA TELEFON U PARAMPARČAD Pobesnela zbog onoga što je uradio, pa je odlučila da ga kazni 20:00 Vip 0
U ŠEMI SA ZAUZETIM KOŠARKAŠEM Ovo je novi dečko Sandre Afrike, a evo kako su se upoznali! (FOTO) 08:15 Vip 0
BILA SAM KLINKA, ISKORISTIO ME JE! Sandra Afrika otkrila sve o saradnji sa Kitićem pa potkačila fudbalere i poručila ovo Tei Tairović! 20:15 Vip 0
VRELI KADROVI SANDRE AFRIKE! Novi silikoni samo što ne iskoče, pevačica bez blama pokazala čime raspolaže! (FOTO) 18:13 Vip 0
Amina Jusović SANDRA AFRIKA UHVATILA VOLKOVA SA OVOM KOLEGINICOM Izbacila je iz stana, pa usledio šok obrt! 10:10 Vip 0
Marija Kostić OVAKO SADA IZGLEDA Sandra Afrika nakon operacije grudi zapalila društvene mreže 16:00 Vip 0
Marija Kostić "NE ZNAM KO JE OBJAVIO SLIKE, NITI ME ZANIMA!" Sandra Afrika poslala najbližima sliku novih grudi, a onda se desio skandal 15:45 Vip 0
O.Kosovac VOLIM LETNJE LUDILO Seksi Sandra Afrika pokazala guzu, pa priznala kako provodi letnje dane 00:00 Vip 0
Amina Jusović NEĆU DA BUDEM GLUPAČA KOJA ĆUTI Sandra Afrika žestoko potkačila Đanija: Estrada zna ko je on! 14:15 Vip 0
Milica Veličković ZARATILE SANDRA AFRIKA I MARTA SAVIĆ! Pale teške reči, sukob eskalirao: "Miš je mali i kada se popne na brdo" 12:18 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
EKSPLOZIJE U KIJEVU, ZATVOREN UKRAJINSKI PARLAMENT! Ruski napadi širom Ukrajine - poslanicima rečeno da se SKLONE NA SIGURNO 08:54 Vesti 0