ZVEZDAN SLAVNIĆ POTVRDIO ULAZAK Produkcija najavila vanredno ubacivanje, doneo odluku nakon Anđelinih optužbi za zlostavljanje 20:55 Vip 0
HAOS U EMISIJI UŽIVO! Jovana Jeremić urnisala Zvezdana Slavnića: Treba da slaviš jer se još malo priča o tebi 09:20 Vip 0
ZLOSTAVLJAO ME JE, ZATVORIO ME JE U STAN... Anđela Đuričić otkrila detalje veze sa Zvezdanom: Imam traume 08:20 Vip 0
"BRANIO SAM JE DESET MESECI, A ONA..." Moka Slavnić prekinuo ćutnju o Anđeli Đuričić: Pomirila bi se sa Zvezdanom! 09:55 Vip 0
"ANĐELA JE OD ZVEZDANA DOŽIVELA TAKVO NASILJE DA TO NIJE NORMALNO" Pojavile se jezive tvrdnje, javno otkriveni detalji 06:00 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE ZVEZDANA SLAVNIĆA! Evo šta je poručio nakon ulaska Anđele Đuričić, o ovome će brujati region! 22:00 Vip 0
ZVEZDAN SLAVNIĆ HITNO STIŽE NA PINK Nakon Anđelinih reči objavljeno zvanično saopštenje, ovo će biti šok za Đuričićevu 08:40 Vip 0
ANĐELA ĐURIČIĆ RAZVEZALA Progovorila o Zvezdanu Slavniću: Bilo je kasno kada sam to shvatila 22:08 Vip 0
ZVEZDAN SLAVNIĆ U PREGOVORIMA ZA ELITU 8? Anđela se sastala sa Lepim Mićom, on sada uhvaćen na ovom mestu! 10:35 Vip 0
KRIVIČNA PRIJAVA ZA ZVEZDANA SLAVNIĆA! Ana Ćurčić otkrila detalje suđenja: Problem je, ne mogu da ga nađu... 16:15 Vip 0
ISPLIVALA ŠOK INFORMACIJA O ZVEZDANU SLAVNIĆU! Učesnica Elite obelodanila sve javno, kamere zabeležile momenat o kom će se pričati! 17:19 Vip 0
POSLE ZVEZDANA SAM KRHKA, KAJEM SE... Anđela Đuričić o vezi sa Slavnićem, jednu stvar nikako nije smela sebi da dozvoli! 17:20 Vip 0
SVE SE PROMENILO! Zvezdan Slavić o životu nakon Zadruge, žestoko potkačio Anđelu, ovo mu je najveća boljka! 14:38 Vip 0
ZVEZDAN SLAVNIĆ VIŠE NE KRIJE EMOCIJE Bivši zadrugar sve otkrio javno: Ona je moja najveća ljubav u životu! 08:30 Vip 0
TO JE SVE BILA DOGOVORENA PRIČA Anđela Đuričić konačno otkrila istinu o vezi i raskidu sa Zvdezdanom! Zbog ovoga se najviše kaje 21:45 Vip 0
ZVEZDAN I ANĐELA PONOVO ZAJEDNO, KAMERAMA SVE SNIMILA Javnost u šoku, ovo niko nije očekivao, evo o čemu su pričali! 17:57 Vip 0
ANĐELA PRVI PUT JAVNO O DOGOVORU ZVEZDANA I ANE! Đuričićeva šokirala priznanjem, spomenula njihov tajni plan! 18:16 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57