Amina Jusović SPAKOVALA STVARI I OTIŠLA U cik zore Anđela odlučila da napusti sve, nije ni slutila da će ovako izgledati rastanak sa Zvezdanom! 10:40 Vip 0
Amina Jusović PRIZNAO DA JE LJUBAVNICU PEDALIRAO SAMO ZBOG ŽENE Ana i Zvezdan naleteli na uplakanu Anđelu, a Ćurčićeva imala žestok komentar na njene suze! 10:00 Vip 0
Amina Jusović "ZVEKI, AJDE PRIBLIŽI SE, VRATIMO SE NA STARO" Ana i Zvezdan se pokajali za sve što im se izdešavalo u Zadruzi, bivši supružnici završili u suzama! 09:20 Vip 0
Amina Jusović "TI I JA DA SMO PAR..." Zvezdan i Ana izgladili svoj odnos, Slavnić priznao da se promenio! 09:00 Vip 0
Amina Jusović "ONA JE MOJ BLAM" Zvezdan priznao Ani da ga je sramota odnosa sa Anđelom, pa tražio od bivše samo jedno! 08:40 Vip 0
Amina Jusović ZAKOPALI RATNE SEKIRE Ana i Zvezdan posle maratonskog razgovora postigli mir, pa odlučili da urade ovo! 08:20 Vip 0
Amina Jusović ZVEZDAN OSTAVIO ANĐELU Đuričićeva doživela nervni slom, a Slavnić je matirao jednom rečenicom: Marš skote jedan, ne verujem ti ništa! 08:00 Vip 0
Amina Jusović "BILO JE STRASTVENO" Maja do detalja opisala kakav je Zvezdan u krevetu, Anđeli krenula para na uši! 06:30 Vip 0
Amina Jusović "ANA I MAJA SU DVA NAJVEĆA ŽENSKA BLAMA" Anđela oplela po suparnicama, pa raskrinkala njihov tajni plan! 06:00 Vip 0
N.Denda IMA GLJIVICE I NA LEĐIMA! Nehigijena Zvezdana Slavnića dostigla vrhunac, isplivao jeziv video, javnost zgrožena 19:50 Vip 0
N.Denda "MAJO, ŠTA SAM TI URADILA?" Anđela zakukala na sav glas zbog prevare, pa priznala da razume Anu 18:30 Vip 0
N.Denda "REKLA MI JE DA SAM LJUDSKO DNO" Zadrugarka skinula masku Ani Ćurčić, izvređala je, a onda je uradila ovo 18:00 Vip 0
N.Denda HAOS NA POČETKU EMISIJE Anđela i Zvezdan opleli po Maji Marinković i Ani Ćurčić, one im žestoko odgovorile 17:38 Vip 0
N.Denda "OD NJEGA SE SVE MOŽE OČEKIVATI" Car opleo po Zvezdanu Slavniću, a onda je raskrinkao plan Maje i Ane 15:25 Vip 0
Amina Jusović AFERA ANE I NJENOG CIMERA TRESE ZIDOVE ZADRUGE Zvezdan Slavnić ljubomoriše, dok se Ćurčićeva nevešto brani! 10:50 Vip 0
Amina Jusović "TVOJA JE SRAMOTA DRUŽENJE SA MAJOM" Zvezdan Slavnić besan na bivšu ženu, napao Anu zbog Marinkovićeve, nastao opšti haos! 10:10 Vip 0
Amina Jusović "SLATKO MI JE KAD MIRIŠE MOJ PRDEŽ I PAZUH" Zvezdan šokirao naciju izjavom o Anđelinim blamovima, Đuričićeva odbrusila samouvereno: Čast mi je, ja sam unikatna u tome! 09:44 Vip 0
Alo! O.Kosovac OTKRIVAMO DETALJE ANĐELINOG PREGLEDA Đuričićeva posumnjala da se zarazila nakon odnosa sa Zvezdanom, pa otišla kod ginekologa 09:00 Vip 0
Amina Jusović ZVEZDAN I ANA VARAJU NACIJU? Tajni signali prave teorije zavere, a zbog ovoga je njihov odnos doveden u pitanje! 08:00 Vip 0
Amina Jusović "SAD BIH OLIZALA TA STOPALA" Ana Ćurčić zaprepastila izjavom, pa bez blama priznala: Zvezdan je prečist muškarac! 07:20 Vip 0
PROTESTI U SRBIJI POČELI ČIM SE TRAMP VRATIO NA VLAST U SAD Profesor Čedomir Antić “U RINGU” skenirao aktuelnu političku situaciju 20:00 Vesti 0
SIN NOVOG PAZARA Adem Ljajić za "Sport.alo" progovorio o dolasku kući, povratku u Partizan, pa otkrio sve o Mihi i šta se desilo sa reprezentacijom (VIDEO) 12:00
IKONA JE BILA NAJMANJE ŠTENE, A POSTALA JE NAJVEĆI HEROJ Njen vodič otkriva sve o ljubimici nacije (VIDEO) 06:00 Hronika 0
''KATARINA GRUJIĆ ZASLUŽUJE USPEH MILICE PAVLOVIĆ'' Kaća stojički podnela kritike naroda, otkrila sočne detalje života sa Gobeljom (VIDEO) 14:47 Vip 0
NASTRADALI OTAC I ĆERKA Prve slike jezivog požara u Lazarevcu, stan izgoreo do neprepoznatljivosti (FOTO/VIDEO) 11:48 Hronika 0
BRENA U ZAGREBU IZVELA PEVAČICU KOJU JE POPOVIĆ OBOŽAVAO Cela sala pevala čuveni hit, atmosferu dovela do usijanja (VIDEO) 07:35 Vip 0
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
„ŽIVOTE MOJ, TI NISI OTIŠAO I OVO NIJE ZBOGOM“ Potresna objava žene Željka Rutovića nakon njegove smrti 08:12 Hronika 0
Uživo PUTIN DONEO ODLUKU KAKVU RUSIJA NIJE VIDELA DUŽE OD DECENIJU Sve to dok se na frontu vode žestoke borbe, leteća "zver" raspalila po vojnicima! 07:15 >> 07:53 Vesti 0