ZVEZDAN HTEO DA SE UBIJE ZBOG BULIĆA Nove šok prepiske Ane Ćurčić, razvezala jezik o bivšem! 13:20 Vip 0
ZVEZDAN ZADAO POSLEDNJI UDARAC ANI ĆURČIĆ Slavnić progovorio o pozivu sa bivšom, otkrio sve o njenim spletkama! 07:27 Vip 0
UNIŠTIO SI 20 LJUDI JEDNIM METKOM! Dejan Dragojević brutalno udario na Zvezdana Slavnića! (FOTO) 14:15 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE ZVEZDANA SLAVNIĆA O ULASKU U ZADRUGU! Zbog onoga što je rekao, Milena Kačavenda će biti besna kao ris! (FOTO) 09:00 Vip 0
NE ZNAM ZAŠTO JE ZVEZDAN ĆUTAO! Milena Kačavenda otkrila da je Ana bila intimna sa njenim bratom dok je Slavnić bio u zatvoru i da je on to znao! (FOTO) 02:40 Vip 0
TO NASILJE NIJE BILO JEDNOSTRANO! Milena Kačavenda odgovorno tvrdi da u braku Ane i Zvezdana, nije samo Slavnić bio nasilan! (FOTO) 02:00 Vip 0
ZVEZDAN NE MOŽE VIŠE DA ČEKA Ulazi u Elitu da se suoči sa Kačavendom, ovo su detalji njegovog ulaska! 07:40 Vip 0
MENI SE TAMO DESIO ŽIVOT! Oglasio se Zvezdan nakon što je Đedović rekao da je on imao taktiku sa Anom zbog rijalitija, pa spomenuo i Anđelu! 00:15 Vip 0
ISPRAĆALA JE ZVEZDANA U SVAKU PLJAČKU Milena Kačavenda tvrdi da je Ana znala za sve Slavnićeve prljave radnje! 09:30 Vip 0
POTVRĐEN ULAZAK ZVEZDANA SLAVNIĆA Evo kada se diskfalifikovani takmičar vraća na imanje u Šimanovcima! 09:30 Vip 0
ZVEZDAN SLAVNIĆ ULAZI U ELITU! Potvrđeno je, bivši zadrugar postaje učesnik najgledanijeg rijalitija 01:17 Vip 0
SVE JE POČELO SVAĐOM U KLUBU, TERAO NAS JE DA IGRAMO! Ovo su svi detalji ubistva koje je počinio Zvezdan Slavnić: Desilo se u sekundi 22:40 Vip 0
ZVEZDAN SLAVNIĆ ULAZI U ZADRUGU 7 Ispilvali detalji razgovora, po svaku cenu molio produkciju da uđe 07:25 Vip 0
VIŠE NE PROSI, SAD UCENJUJE Zvezdan Slavnić traži novac, pa besni jer mu ljudi ne šalju: Prvo plati! 09:45 Vip 0
VIŠE NE KRIJE KOLIKO MU JE BITNA Zvezdan javno priznao kakve planove ima sa Dalilom Dragojević 08:20 Vip 0
''OD 17. GODINE RADIM, IMAM TRI BIZNISA'' Marina Visković iskreno o emotivnom životu, a evo na šta troši više od 9.000 evra mesečno 20:05 Vip 0
''KAKVA JE OVO CIGULIGU HALJINA? Elektra Elite oplela po Milici Pavlović, Andreani Čekić, a zbog Cece je povukla ručnu (VIDEO) 20:00 Vip 0
NASILJE JE ESKALIRALO, UGROŽENA JE SVAKA PORODICA Psiholog prof. dr Saša Stepanović U RINGU o realnom učinku blokada 20:00 Vesti 25
''ODAKLE TO TEBI BRE?'' Ema Radujko krije da je osigurala ime na našoj estradi, a evo šta ju je oduševilo kod Cece i Anastasije Ražnatović 20:00 Vip 0
''ZBOG NJENOG PRENEMAGANJA MENJAM KANAL'' Elektra Elite ne podnosi Milicu Pavlović, ali ona nije jedina pevačica zbog koje prevrće očima 17:00 Vip 0
SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL Habuš: Očekujemo preko 14.000 takmičara na Beogradskom maratonu (VIDEO) 15:26
''ŽELJKO JOKSIMOVIĆ MI JE DAO SAVET ZLATA VREDAN'' Princ od Vranje pecnuo stručni žiri PZE25 i odgovorio na prozivke Maje Nikolić 17:59 Vip 0
"SRBI ZAPEVALI NA PUTU ZA BEOGRAD!" Vesela atmosfera u vozu dok ljudi pristižu na Svenarodni sabor (VIDEO) 14:13 Vesti 0
UKRAJINSKA NOĆNA MORA! Rusija dobila zastrašujuće oružje, istovremeno puca na 16 ciljeva! (FOTO) 12:33 Vesti 0
PRVI SIMPTOMI MASNE JETRE MOGU SE UOČITI NA LICU Ovu promenu nikako nemojte da ignorišete, može imati kobne posledice 13:08