JEDVA SE SMILOVALI DA MU ČESTITAJU ROĐENDAN Oskudna poruka za princa Harija, izgleda da su i dalje ljuti? 13:21
ANĐELA ĐURIČIĆ VEĆ OSTALA BEZ PODRŠKE RODITELJA? Učesnica Elite danas proslavlja rođendan, najbitnija čestitka izostala! 16:58 Vip 0
KAJA OSTOJIĆ I NJEN IZABRANIK ZAKUPILI HOTEL! Pevačica se udaje na romantičnoj lokaciji, a evo ko je prvi stigao na veselje 19:59 Vip 0
ANA BEKUTA PROSLAVILA 65. ROĐENDAN Prvi put nakon Mrkine smrti organizovala slavlje, Brena je čvrsto grli 09:50 Vip 0
TRUDNA DALILA DRAGOJEVIĆ? Ne može da sakrije sreću, baloni roze boje, čestitke se samo nižu! 20:20 Vip 0
ŽARI I PALI NA PRAGU SEDME DECENIJE Salma Hajek proslavila 58. rođendan u zavodljivim kupaćim kostimima, bujni dekolte dala na izvolite 12:25
ROĐENDAN TRAJE KAO IVKOVA SLAVA Dua Lipa slavila sa društvom u nestašnom crnom kompletu, ovaj trenutak je zapalio internet! 11:10
VELIKO SLAVLJE U DOMU MARIJE KILIBARDE! Voditeljka blista od sreće, čestitke samo pljušte 17:20 Vip 0
SLAVLJE U DOMU ANDREANE ČEKIĆ! Pevačica doživela šok, sve objavila javno, čestitke samo pljušte! 16:54 Vip 0
U KUPAĆEM I ZLATNIM LANCEM OKO VRATA Dua Lipa proslavila 29. rođendan u stilu, ovaj trenutak je svima privukao pažnju! 10:55
NAKAČILI SVINJSKU GLAVU NA TARABU Hteli da iznenade prijatelja, pa razbesneli društvo za zaštitu životinja - evo kolika kazna im preti! 18:00 Razonoda 0
NEĆETE VEROVATI KOLIKO GODINA IMA SLOBODA MIĆALOVIĆ! Glumica danas slavi rođendan, a broj je neverovatan: "Nemoguće, izgleda kao devojka!" 10:00 Vip 0
SLAVLJE U DOMU BOGDANA BOGDANOVIĆA! Emotivna čestitka razorila košarkaša: "Ti si moja omiljena osoba!" 14:45 Vip 0
NIKA I ATINA ODUŠEVILE KARLEUŠU ZA ROĐENDAN! Objavile fotografije koje tope srca, a poruka Jelenine mlađe ćerke će vas rasplakati 19:03 Vip 0
DARKO LAZIĆ PRIREDIO TRUDNOJ ŽENI NESVAKIDAŠNJE IZNENAĐENJE! Ušla u restoran, a nije ni slutila šta je tamo čeka, kadrovi će vas rasplakati 18:15 Vip 0
MACA ŽESTOKO OPLEO PO KARLEUŠI! Objavio snimak sa rođendana Milice Pavlović i napisao šokantne reči, skandal u najavi! 22:20 Vip 0
DRAGANA MIĆALOVIĆ U MINI ROZE HALJINI KAO BARBIKA, KARLEUŠA U HALJINI ZA BAŠ SVAKU ŽENU... Rođendan Milice Pavlović okupio poznate dame koje su zasijale 19:57
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
VASKRŠNJA IDILA SLAĐANE TOMAŠEVIĆ: ''Dok sam bila mlađa, varala sam u kucanju jajima, sad već prihvatam poraz'' (VIDEO) 21:00 Vip 0
"VERA MI DAJE MIR U TEŠKIM VREMENIMA" Uroš Živković za Alo! o porodičnim tajnama, negovanju običaja i Uskrsu u svom domu: "Sina ću učiti da bude pošten" 18:00 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
USKRS U DOMU JELENE KOSTOV: "Da suprug sedi kod kuće sa decom za praznik, a ja da pevam? To nikako!" 15:00 Vip 0
RUSIJA IMA PLAN ŠTA ĆE S UKRAJINCIMA KOJI SU OSTALI U OKUPIRANIM PODRUČJIMA: "Ako je to istina, ubiću se!" 18:15 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK, 25. APRIL Raku stiže novac, Blizanci treba da budu iskreni prema partneru 19:32