Alo/M.K. SAMO DA MI SE TO NE DESI Aleks Nikolić se odala da je išla kod astrologa, bolje da je potpisala pakt sa đavolom 22:45 Vip 0
Pink/Alo/M.K. OGLASILA SE MAJKA PECE I NECE Odgovorila Zoričinom dečku, nije birala reči, pa rekla da je Markovićeva krala zlato 22:30 Vip 0
Alo/M.K. MENE MARKO NIJE ODRADIO Maja Marinkoviću se poverila Bilalu Brajloviću, on je pozvao kod sebe 21:50 Vip 0
Pink/Alo/M.K. OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Taki i Stanija večeras stižu u Zadrugu, leteće perje, ukućani ne znaju šta im se sprema 21:30 Vip 0
Pink/Alo/M.K. OGLASIO SE ZORIČIN PARTNER Oštro odgovorio majci Pece i Nece, te joj poručio samo jedno, sprema se haos 21:20 Vip 0
Alo/M.K. NEMAŠ TI KAPACITET ZA MAJU Brendon bez dlake na jeziku odgovorio Marku Markoviću, on ostao bez teksta 21:10 Vip 0
Alo/M.K. BILAL PROGOVORIO NA SAV GLAS Anja Bla je prevarila Baku sa mnom, a kod njega je pod ugovorom, uzima joj ogromnu svotu novca 21:00 Vip 0
Alo/M.K. VIŠE NE KRIJU LJUBAV Isplivao još jedan dokaz da su Bogdan Srejović i Jovana Ljubisavljević zajedno 07:00 Vip 0
Pink/Alo/M.K. OGLASILA SE CVETINA TETKA Oštro udarila na Maju Marinković, poručila joj da je nisko pala 06:15 Vip 0
Alo/M.K. NOVA VEZA NA POMOLU Marko Marković priznao ovo Milici Veselinović, ona pocrvenela 02:55 Vip 0
Alo/M.K. MAJU POZDRAVIO ČORBA Marko zgranut, te rekao da se razočarao u Anitu, a ogrešio o Milicu 02:20 Vip 0
Alo/M.K. ALEKSANDRA ŠOKIRANA OVIM Miljan i Marko joj odali tajnu koja se šuška po kući vezana za nju 01:45 Vip 0
Alo/M.K. NJOJ TREBA MILIONER, A NE MARKO Maja Marinković oplela po vezi Markovića i Stanije Dobrojević 01:30 Vip 0
Alo/M.K. MENI TREBA ADRENALIN, A ON JE FIN Maja Marinković otvoreno o raskidu sa Markom Markovićem, a šta je tek rekla i Staniji 01:15 Vip 0
Alo/M.K. ŠOK U STUDIJU Nova učesnica ima 18. godina, ovo joj prvi rijalitija i nikoga neće štedeti 00:40 Vip 0
Alo/M.K. IME MI JE LJUBAV, A POSLE VERNOST Bojan Simić iznenadio rečima sve u emisiji, jer je prevario bivšu ženu 00:15 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
ZBOG SNEGA DESETINE HILJADA KORISNIKA BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE Ekipe o ranog jutra na terenu 14:12 Vesti 0
OČEVIDAC POKRIO ACU DŽEMPEROM DA GA NE BI SLIKALI Drugi svedoci tvrde da je momak pre smrti išao 150 na sat (FOTO) 13:12 Hronika 0
OSTAĆE BEZ DINARA OVE ZIME Ova 3 horoskopska znaka će bankrotirati, bolje bi im bilo da pritegnu kaiš! 11:50