Alo/M.K. ALEKS SE SVIĐA ZVEZDAN Dalila osolila po Nikolićevoj, pa rekla da je situacija jasna, Bilal je sporedan 00:40 Vip 3
Alo/M.K. ALEKS OTVORILA DUŠU: Svojim ponašanjem sam im dala povod da misle da sam zaljubljena u Bilala, šok priznanje 00:25 Vip 0
Pink/Alo/M.K. MAJA IGRA IGRU SA BILALOM Oglasio se Brajlovićev menadžer i oštro osudio ponašanje Marinkovićeve, pa mu poručio ovo 23:50 Vip 0
Alo/M.K. ONI SU JEDNO ZA DRUGO Dalila progovorila o vezi Dejana i Aleks, pa prokomentarisala aferu "čokoladica" 23:34 Vip 0
Alo/M.K. BOLOVI SU NEMOGUĆI, LOŠE JOJ JE Oglasio se Dejan Dragojević i otkrio kada Aleksandra izlazi iz rijalitija 22:18 Vip 0
Alo/M.K. PREBIO SAM DEVOJKU SA FLAŠOM U RUCI Bilal izneo šok priznanje, zadrugari oko njega ostali bez teksta, a Ana je rekla ovo 22:04 Vip 0
Alo/M.K. NE BIH REKLA, KUNEM TI SE Bilal van sebe od besa, boji se da ova zadrugarka ne otkrije njegovu tajnu 21:24 Vip 0
Pink/Alo/M.K. DALILA DRAGOJEVIĆ STIŽE U ŠIMANOVCE Spremna da napravi haos, a društvo joj pravi on 20:59 Vip 0
Alo/Đ.M. SKLONIO SAM BUBICU I REKAO MU SVE Miki prvi put javno obelodanio koju informaciju je dao Dejanu, a tiče se Aleks 16:02 Vip 2
Pink/Alo/Đ.M. BITNIJE SU MU MAJINE SI*E OD ĆERKICE Dejan doživeo pomračenje i sasuo Mikiju sve u lice: Ovo je nasilje nad ženama! 15:11 Vip 1
Alo/M.K. RAT SE NASTAVLJA Miljan kaže da mu je žao što je branio Aleks, pa rekao da je ona zaljubljena u njega 02:40 Vip 1
Alo/M.K. MENI JE DEJANA ŽAO Napadi na Aleks Nikolić ne prestaju, Uroš i Sanja je urnisali rečima, uhvaćena u laži 01:43 Vip 1
Alo/M.K. MAJA HOĆE DA BUDE GLAVNA Bivši zadrugar otkrio šta zna o Marinkovićevoj, a ovo je rekao za Bilala i Marka 23:42 Vip 0
Alo/M.K. PREVIŠE SU DUBOKO OTIŠLI Maja i Bilal nema šta ne zameraju jedno drugom i pored toga, priznali emocije 23:29 Vip 0
Alo/M.K. PALE JEZIVE UVREDE Urša Skofić polila farbom Sofija Unu, karambol u spavaćoj sobi 22:40 Vip 0
Informer/Alo/M.K. NOS MI JE BIO POLOMLJEN NA TRI MESTA Bivša zadrugarka otkrila stravične detalje nasilja koji je pretrpela od svog dečka, jezivo 22:00 Vip 0
Alo/M.K. DALILA URADILA NOVE TETOVAŽE Ono šta se svi pitaju je kome su posvećene, obzirom da ih nije pokazala, a ovo je rekla 21:30 Vip 1
Alo/Đ.M. ALEKSANDRA NIKOLIĆ NAPUŠTA ZADRUGU Otkriveno i kada, starleta se izlanula u programu uživo i otkrila sve 17:28 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 23. DECEMBAR Vodolija dobija dobre vesti, Blizanci ulaze u sukob sa šefom, Strelcu će glavobolja obeležiti dan 06:55 Razonoda 0
"MORA SUNCE DA IZAĐE POSLE KIŠE" Aleksandar Miljković o Partizanu, uspehu TSC-a, kapitenskoj traci u Jermeniji... 07:00