Alo/Đ.M. NI NE SLUTE ŠTA IM CIMERI SPREMAJU Zadrugari skovali pakleni plan da rastave Milicu i Aleks, a ona je najveće iznenađenje 15:57 Vip 0
Alo/M.K. NEĆEŠ BITI SA MNOM JER SI KU*VAR Maja Marinković i dalje doliva ulje na vatru, pa Bilalu pomenula Filipa Cara 03:00 Vip 0
Alo/M.K. ŠTA SE SA NJIMA DEŠAVA Maja i Bilal celo veče zajedno, igraju dečiju igru ljubomorisanja, maze se, pa se svađaju 02:14 Vip 0
Alo/M.K. HOĆU DA ODMORIM OD NJEGA Usledio je hladan tuš za Necu jer ga je rođeni brat Peca poslao u izolaciju 01:50 Vip 0
Alo/M.K. SVAĐAŠ SE KAO ŽENA Ceo crni sto udario na Necu, Petrući mu poručio ovo, a onda je ocrnio Jelenu 01:01 Vip 0
Alo/M.K. KUPAŠ SE NA 21 DAN Miljan nikad jače udario na Jelenu, pomenuo joj fakultet, a onda se okrenuo ka Neci 00:25 Vip 0
Alo/M.K. POSISAĆU TI KRV Maja zgrožena onim što joj je Bilal rekao, pa mu pomenula Anu, on njoj nije ostao dužan 00:10 Vip 0
Alo/M.K. ČAST MI JE ŠTO TE ZNAM Neočekivani obrt za crnim stolom, Milica toliko nahvalila Jelenu da zadrugari ne mogu da veruju, Miki skočio odmah 23:47 Vip 1
Alo/M.K. TI SI SAMO PROBLEM PECI Jovana Tomić Matora imala savet za Necu, a ovo je rekli Jeleni Golubović 23:33 Vip 0
Alo/M.K. TI SI POKVARENI DŽUKAC Miki Đuričić oštro osudio Necino ponašanje, prozvao njegovo se**ualno opredeljenje 23:03 Vip 0
Alo/M.K. OBOJE STE KVARNI Ivan Marinković opleo i po Jeleni i po Neci, nije ih štedeo, Golubovićka mu nije prećutala 22:52 Vip 0
Pink/Alo/M.K. OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Dejan Dragojevič udario na pola kuće zbog Aleks, urnisao Bilala, a ovo je rekao za Uroša i Miljana 22:22 Vip 0
Alo/M.K. ISPLIVAO ŠOKANTAN SNIMAK Aleks Nikolić lomi sve pred sobom, urniše imanje u Zadruzi i jeca na sav glas 22:15 Vip 0
Alo/M.K. SADA I PLAČE Milica nakon ljubomorisanja Marku, ronila reku suza, a onda joj je Anita stavila so na ranu 22:05 Vip 0
Svet/Alo/M.K. NE BIO JA UROŠU U KOŽI KADA UĐEM Kristijan Golubović se vraća u Zadrugu, otkrio sve detalje, a ovo je poručio Dejanu 21:49 Vip 2
Alo/M.K. MILICA MARKU NAPRAVILA HAOS Veselinovićeva mu nabija na nos što je večerao sa Anitom 21:40 Vip 0
Pink/Alo/M.K. O ALEKSANDRI ZNAM SVE Taki kaže da ima informacije o Aleks Nikolić koje ona ne želi da prizna, pa spomenuo i čokoladicu za Bilala 21:26 Vip 0
Alo/M.K. PRIMORALA GA NA POLJUBAC Milica na sve načine pokušava da natera Marka da je poljubi, pa krenula da ljubomoriše 21:12 Vip 0
Pink/Alo/M.K. ONA SE TRUDILA OKO NJEGA Oglasila se Aleksandrina drugarica i dala svoj sud o njenom intimnom odnosu sa Dragićem 20:58 Vip 0
Alo/Đ.M. VOLI I JANJUŠA I FILIPA CARA? Potez Maje Marinković svi komentarišu, uradila je ovo i izazvala opšti haos (FOTO) 18:38 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
ACA OBJAVIO POSLEDNJI STORI SAMO NEKOLIKO SATI PRE STRADANJA Veselio se sa drugarima u kafani, a onda se zakucao u drugi auto (FOTO+VIDEO) 10:02 Hronika 0
"NEMOJ DA MI PIPAŠ DETE, RODI SEBI PA GA PIPAJ!" Selena pokušala da pomogne povređenoj devojčici - onda je doživela ŠOK! 09:56 Vesti 0
OVO SREDSTVO PREPORUČUJU ČAK I VODOINSTALATERI, A KOŠTA OKO 100 DINARA Razara sve dlake u odvodu i razređuje ostatke od sapuna 09:14