Alo/M.K. ON JE NJEN PSIĆ, ONA NEMA EMOCIJE Majka Ane Spasojević sada osula paljbu po Maji Marinković 03:00 Vip 0
Alo/M.K. OTAC JOJ KUPOVAO TANGA GAĆICE Majka Ane Spasojević udarila na Takija, nije birala reči, a ovo je rekla za Bilala i Maju 02:45 Vip 0
Alo/M.K. JOŠ ĆE SE TOGA SAZNATI Miljan oštro osudio Aleks i njene postupke, a Maji je dosadno, pa čačka Bilala 02:29 Vip 1
Alo/M.K. ON JE KOMPLEKSAŠ, A ONA ME JE POVREDILA Otac Pece i Nece osuo rafalnu paljbu po Ćertiću i Zorici, nije ih štedeo 01:48 Vip 1
Alo/M.K. JE*O TE BILAL, SI*AJ KU*AC Maja i Miljan u žestokom klinču, ona misli da on hoće da joj smesti pakao 01:26 Vip 0
Alo/M.K. MAJA PROGOVORILA O SVEMU Oštro osudila Bilalove poteze, te ga nazvala labilnim, shvatila da Aleks kopira Dalilu 01:16 Vip 1
Alo/M.K. BILAL MI JE SMEŠAN Dalila bez dlake na jeziku rekla šta misli o Majinom i Bilalovom odnosu, ona hoće haos, on nije dovoljan 00:57 Vip 0
Alo/M.K. ALEKS SE SVIĐA ZVEZDAN Dalila osolila po Nikolićevoj, pa rekla da je situacija jasna, Bilal je sporedan 00:40 Vip 3
Alo/M.K. ALEKS OTVORILA DUŠU: Svojim ponašanjem sam im dala povod da misle da sam zaljubljena u Bilala, šok priznanje 00:25 Vip 0
Alo/M.K. MILICA JE NAMAZANA Dalila misli da Veselinovićeva hoće da smesti Aleksandri zbog ovoga, šok 00:05 Vip 1
Pink/Alo/M.K. MAJA IGRA IGRU SA BILALOM Oglasio se Brajlovićev menadžer i oštro osudio ponašanje Marinkovićeve, pa mu poručio ovo 23:50 Vip 0
Alo/M.K. ONI SU JEDNO ZA DRUGO Dalila progovorila o vezi Dejana i Aleks, pa prokomentarisala aferu "čokoladica" 23:34 Vip 0
Alo/M.K. BILAL NE MOŽE DA SE ODLUČI Brajloviću se ipak sviđa ova zadrugarka, više nije mogao da ćuti 23:02 Vip 0
Alo/M.K. BOLOVI SU NEMOGUĆI, LOŠE JOJ JE Oglasio se Dejan Dragojević i otkrio kada Aleksandra izlazi iz rijalitija 22:18 Vip 0
Alo/M.K. PREBIO SAM DEVOJKU SA FLAŠOM U RUCI Bilal izneo šok priznanje, zadrugari oko njega ostali bez teksta, a Ana je rekla ovo 22:04 Vip 0
Alo/M.K. NE BIH REKLA, KUNEM TI SE Bilal van sebe od besa, boji se da ova zadrugarka ne otkrije njegovu tajnu 21:24 Vip 0
Pink/Alo/M.K. DALILA DRAGOJEVIĆ STIŽE U ŠIMANOVCE Spremna da napravi haos, a društvo joj pravi on 20:59 Vip 0
Alo/Đ.M. UROŠ ĆERTIĆ MUVA NOVU ZADRUGARKU Bacio oko na nju i odmah joj dobacio ovo, Palčica morala da reaguje 17:00 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. BITNIJE SU MU MAJINE SI*E OD ĆERKICE Dejan doživeo pomračenje i sasuo Mikiju sve u lice: Ovo je nasilje nad ženama! 15:11 Vip 1
ŠTIĆENICI SEVERINE, PALI STE NA ISPITU Profesor Čedomir Antić U RINGU o protestima i studentskim blokadama 20:02 Vesti 38
''SRBIJA NE SME DA IZABERE PESMU SA TURSKIM MELOSOM'' Maja Nikolić van sebe zbog PZE: ''Biću bolja od Lejdi Gage na SuperBowlu'' 18:50 Vip 0
''NISMO TRANS OSOBE, SRBI NISU UPUĆENI'' Šta roditelji grupe Harem Girls misle o njihovom šminkanju i oblačenju haljina: ''Otac ide redom i...'' 20:00 Vip 0
''OD PROSTITUCIJE ĆU IMATI PENZIJU 4.000 EVRA'' Elektra Elit razvezala jezik kao nikad pre: ''Novinarke iz Srbije haraju po Dubaiu'' 20:00 Vip 0
KARADŽIĆ ŽIVI U PAKLU NA ENGLESKOM GOLOM OTOKU Advokat Goran Petronijević U RINGU o protestu advokata i najpoznatijem klijentu 20:00 Vesti 0
"SRBIJA NIKAD NEĆE OKRENUTI LEĐA SRPSKOJ" Vučić na obeležavanju Sretenja u Banjaluci: Svi imamo srpska imena i prezimena (FOTO) 17:07 Vesti 93
ONI MENI DELUJU KAO ONAKO INFANTILNA DECA Gaga Antonijević za Alo! o umešanosti glumišta u proteste 09:31 Vesti 37
PIKAO BIH SONY SA LUKASOM! Princ od VRANJE do VRAČARA: ''Srna Lango mi je spasila najbolje godine života'' 18:55 Vip 0
SPREČITE DA ODEĆA MIRIŠE NA BUĐ I VLAGU Zimi će se brže osušiti u kući, ako uradite jednu stvar 14:39
DŽAK PARA SPREMAN ZA MICIĆA Tim iz Evrokupa zove reprezentativca Srbije za platu kakvu Evropa nije videla 12:08