Alo/M.V. SMRT U DOMU MAJE MARINKOVIĆ Preminuo joj član porodice, Taki zavijen u crno, očekuje Majin izlazak iz rijalitija 13:50 Vip 0
Alo/N.D. SRAMNO! Milica Veselinović uspela da razbesni javnost jednim pitanjem, ovim se skoz srozala 13:30 Vip 0
Alo/M.V. PRE 15 GODINA OŽENIO JE OVU LEPOTICU! Hit fotografija Miloša Bojanića i njegove žene, ovu stvar su svi prokomentarisali 13:10 Vip 0
Alo/N.D. "NISU JOJ ONI POSLALI ČESTITKU, NEĆE DA JE VIDE" Anđelini roditelji van sebe, ne žele nikakav kontakt sa bludnom ćerkom 12:45 Vip 0
Alo/M.V. "JA SAM SE ZALJUBIO U TEBE, A TI SE IGRAŠ"! Zola zamerio Slađi ovu stvar, pa joj postavio ultimatum 12:20 Vip 0
Alo/N.D. PRIBIJA SE UZ NJEGA Anđela i Zvezdan se probudili u istom krevetu, Đuričićeva ne prestaje sa poniženjima 12:00 Vip 0
Alo/N.D. OVO JE MAJKA ANE ĆURČIĆ Krije se od očiju javnosti, a sada je isplivala stara fotografija koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim 11:15 Vip 1
Alo/N.D. ANĐELA JE SVE URADILA ZA MENE! Zvezdan Slavnić na putu pokajnika, čini sve da mu bivša ljubavnica oprosti 11:00 Vip 0
Alo/M.V. MAJA ZARAZILA ZVEZDANA POLNOM BOLEŠĆU! Nakon Bilala, Slavnić se požalio na probleme u intimnoj regiji, javnost zgrožena 10:40 Vip 0
Grand/Alo/N.D. "MISLILA JE DA ĆE MORATI DA ME VODI U BOLNICU KOD PSIHIJATRA" Bivši zadrugar otkrio da je u rijalitiju imao psihičke probleme 10:20 Vip 0
Alo/M.V. ISPLIVALA DO SAD NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA FILIPA CARA! Zadrugar u potpuno drugom izdanju, niko ga ne prepoznaje (FOTO) 10:00 Vip 0
Alo/N.D. PODIGLA MAJCU, A ZVEZDAN JOJ RADIO OVO! Anđela Đuričić ponovo šokirala svojim ponašanjem, svi se pitaju da li je moguće da je ovo dozvolila 09:40 Vip 0
Alo/O.K. U ZADRUGU STIŽU ANIN I ZOKIN LJUBAVNIK! Ovo će biti skandal, produkcija je rešila da začini prijateljstvo zadrugarki, a evo o kome je reč 09:20 Vip 0
Alo/Olgica Kosovac "MILJANA JE PRODAVALA MARIJINO ZLATO ZBOG KOCKE" Otkrivamo sve mračne tajne porodice Kulić, evo kroz šta su prošli zbog ćerkinog poroka 09:00 Vip 0
Alo/N.D. "PRE DVA DANA JE TO PRIČAO" Maja razvezala jezik o Zvezdanu i Anđeli, pa žestoko ponizila suparnicu 08:40 Vip 0
Alo/N.D. "SPAVA NA TVOJOJ POSTELJINI" Slađa teši Maju zbog pomirenja Zvezdana i Anđele, Marinkovićeva otkrila koji joj je sledeći korak 08:20 Vip 0
Alo/N.D. "NIJE ONA TOLIKO PRIVRŽENA SVOJOJ PORODICI" Filip Car raskrinkao Anđelu Đuričič, pa otkrio šta je radila letos po izlasku iz Zadruge 08:02 Vip 0
Alo/N.D. ZAVUKLI SE U KREVET I PREKRŠILI VAŽNO PRAVILO! Anđeli i Zvezdanu sledi ogromna kazna zbog onoga što su uradili, skupo će platiti bahatost 07:25 Vip 0
Blic/Alo/E.B. OSMAN KARIĆ SLOMLJEN ZBOG STEFANA Ono što se desilo potpuno ga je razorilo, dirljivi detalji prve posete u zatvoru! 07:00 Vip 0
Alo/E.B. DEJAN DRAGOJEVIĆ KLJUČA OD BESA, HITNO SE OGLASIO Nije mogao više da izdrži i trpi, prekipelo mu! 06:30 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
PRVE SLIKE RUSKOG ČUDOVIŠTA OREŠNIK Ukrajinci rade "autopsiju" da bi skapirali ŠTA IM JE TO PALO NA ZEMLJU 16:02 Vesti 0
HOROR - ŽENE SPREMAJU ZA RAT SA RUSIJOM! NATO zemlja vrši poslednje pripreme za obračun! 16:00 Vesti 0
"AKO OVO RADITE ZAVRŠIĆETE NA MOM OPERACIONOM STOLU" Kardiohirurg tvrdi da ovih 6 stvari izbegava zbog zdravlja svog srca 15:49
KO JE OVO MOGAO DA OČEKUJE? Sinera pitali šta misli o saradnji Đokovića i Mareja, njegova reakcija je sve ostavila u čudu 16:56