OVO JE OBRAZOVANJE CECINE SNAJKE! Evo šta je završila Bogdana Ražnatović, kada je upoznala Veljka radila na pijaci! 23:59 Vip 0
BOGDANI SU DOKTORI OVO STROGO ZABRANILI! Veljko Ražnatović sve javno priznao: "Smemo da imamo još samo jedno dete" 21:45 Vip 0
VELJKO RAŽNATOVIĆ ILI MIRKO ŠIJAN? Danijela Rodić konačno otkrila koji zet joj je draži, ovakav odgovor niko nije očekivao 17:05 Vip 0
PRODAJE BURGERE NA TEZGI! Ovako zarađuje sestra Bogdane Ražnatović na Zlatiboru, procurila i fotka! 21:50 Vip 0
SAZNALO SE OD ČEGA ŽIVI CECIN SIN Veljko Ražnatović na ovaj način zgrće novac, u pitanju je velika suma! 16:55 Vip 0
"TO JE UTICALO NA TOK MOG ŽIVOTA" Veljko Ražnatović opisao neverovatnu scenu, evo o čemu je reč 14:00 Vip 0
OTKRIVENO KOLIKO GODINA IMA VELJKO RAŽNATOVIĆ! Šokiraćete se kada čujete, ovo niko nije očekivao! 13:00 Vip 0
POTUKLI SE VELJKO I ANASTASIJA! Isplivao snimak koji je Ražnatović zabranio da se objavi! (VIDEO) 19:10 Vip 0
CECA SAZNALA KAKVA JE ZAISTA NJENA SNAJKA BOGDANA Ljudi iz Titela otkrili pravu istinu: Moram da ti kažem... 13:35 Vip 0
CECA UGOSTILA VELJKOVU PRVU LJUBAV Svi se pitaju kako će Bogdana reagovati, ovu pevačicu svi znate! 15:10 Vip 0
"ŠIKANIRALA GA JE, REKLA SAM JOJ..." Anastasija otkrila pravu istinu o odnosu Veljka i Bogdane Ražnatović 07:00 Vip 0
OVO JE PSEĆI ŽIVOT Veljko Ražnatović iznenadio priznanjem, javno otkrio detalje za koje javnost nije znala! 14:05 Vip 0
VELJKO ODVEO SINA U CECINU RODNU KUĆU Osvanula fotografija iz Žitorađe, a svi gledaju u ram na zidu 14:30 Vip 0
VELJKO RAŽNATOVIĆ UPUTIO KOMPLIMENT JELENI KARLEUŠI Desila se neočekivana situacija, mnogima je promakao ovaj trenutak (VIDEO) 12:55 Vip 0
NADAMO SE DEVOJČICI! Veljko Ražnatović progovorio o četvrtom detetu: Biće tatina princeza najmlađa! 07:00 Vip 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
''MUZLA SAM KRAVE, ČUVALA OVCE I KOPALA BAŠTU...'' Tamara Milutinović je prvu zaradu imala na Mašinskom fakultetu, a evo i kako (VIDEO) 09:00 Vip 0
"3.000 DINARA SAM DOBILA ZA PRVI HONORAR I BILA SAM NAJSREĆNIJA OSOBA" Ovde je radila Jelena Kostov na samom početku karijere 16:00 Vip 0
''ČEKANJE ME JE KOŠTALO MNOGIH HITOVA'' Katarina Didanović o poređenju sa Eminom Jahović, Teom Tairović i svadbi koju ne planira 20:15 Vip 0
ŠTA SE TO PRIBLIŽAVA IZ DUBINA? Tri scenarija pred Rusijom, neprijatelj više ne udara gde se očekuje 17:15 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 7. MAJ Škorpiji veza zapala u ozbiljnu krizu, Ovna čeka period svađa i nepoverenja, a šta je sa ostalima? 19:19