MILICA MITROVIĆ POTVRDILA NJIHOVO UČEŠĆE! Sprema se neviđeni haos, stiže jedna od najkontroverznijih ikada! 13:27 Vip 1
UČESNICA ELITE DIVLJALA USRED RESTORANA Napala konobara, ljudi gledali u čudu, pojavio se snimak 10:15 Vip 0
ŠOK! ANA KORAĆ PRUŽILA PODRŠKU OVOJ STARLETI! Ovaj potez niko nije očekivao, sve isplivalo u javnost 14:50 Vip 0
OPERISANA UČESNICA ELITE 7 Poznato njeno stanje, a sada se oglasila i izustila samo jedno: Osećam se loše, sve me boli... 14:43 Vip 0
NI NE SLUTITE SA KIM ANELI PROVODI VREME NAKON ELITE! Uhvaćena na ovoj lokaciji, Ahmićeva uživa za sve pare! 19:41 Vip 0
UČESNICA ELITE PONOVO IDE POD NOŽ! Starleta menja lični opis, poznat broj operacija, isplivali svi detalji! 16:10 Vip 0
UČESNICA ELITE ZADOVOLJAVALA DEČKA NAOČIGLED NJEGOVIH DRUGOVA? Javno progovorila o skandalu, takmičari šokirani! 13:05 Vip 1
ZADRUGARKA UMALO OTETA Njena priča ledi krv u žilama: Iza nas se stvorila grupa momaka, otišla sam do toaleta i... 18:51 Vip 0
OGOVARAŠ SVE, SVAŠTA SAM ČULA O TEBI! Brutalne uvrede na račun Milene Kačavende, haos u Eliti, ovo od nje nije očekivala! 20:09 Vip 0
DISKVALIFIKACIJA ZA IVANA MARINKOVIĆA? Mučki udario cimerku, ona obelodanila sve javno, ovo nije moglo da se vidi! 08:36 Vip 0
NIKADA JE NISTE VIDELI U ELITI, A SADA BRUTALNO PRETUKLA SLAĐU LAZIĆ Jezive scene, mesecima je u Beloj kući, a kao da je bila "nevidljiva"! 17:40 Vip 0
UČESNICE ELITE SE KRVNIČKI POTUKLE Udarila je u glavu i šutirala, ona bespomoćno dozivala pomoć, jauci se prelamaju imanjem! 09:32 Vip 0
UČESNICA KRIŠOM GLEDALA CIMERA DOK SE TUŠIRA! Haos u Eliti, mislila je da je kamere ne snimaju, pa mu izgovorila ove reči! 10:05 Vip 0
OVO POMIRENJE U ELITI NIKO NIJE OČEKIVAO Maja Marinković presrećna, ponovo se zbližila sa ovom osobom... 20:07 Vip 0
UČESNICA ELITE U AKCIJI SA OŽENJENIM Vrele scene na imanju, on se skinuo, ona ostala u šoku, pa se prepustili strastima! 07:45 Vip 0
BIO SAM SA NJIMA NA MORU I UPUĆEN SAM U SVE Taki Marinković otkrio sa kim je Slađa imala aferu u Budvi, potpuno je raskrinkao 21:55 Vip 1
ČUO SAM SVE ŠTA JE BILO U BUDVI Majin prijatelj pričao sa Slađom Lazić pred ulazak u Elitu, otkrio sve detalje, više ništa neće biti isto 19:40 Vip 0
ZATEKLA ME JE SA NJIM U HOTELU Maja Marinković i Slađa Lazić otkrile šok detalje sa letovanja u Budvi: Nije mogla da me izbaci iz sobe 18:20 Vip 0
ŠTIĆENICI SEVERINE, PALI STE NA ISPITU Profesor Čedomir Antić U RINGU o protestima i studentskim blokadama 20:02 Vesti 38
''SRBIJA NE SME DA IZABERE PESMU SA TURSKIM MELOSOM'' Maja Nikolić van sebe zbog PZE: ''Biću bolja od Lejdi Gage na SuperBowlu'' 18:50 Vip 0
''NISMO TRANS OSOBE, SRBI NISU UPUĆENI'' Šta roditelji grupe Harem Girls misle o njihovom šminkanju i oblačenju haljina: ''Otac ide redom i...'' 20:00 Vip 0
''OD PROSTITUCIJE ĆU IMATI PENZIJU 4.000 EVRA'' Elektra Elit razvezala jezik kao nikad pre: ''Novinarke iz Srbije haraju po Dubaiu'' 20:00 Vip 0
KARADŽIĆ ŽIVI U PAKLU NA ENGLESKOM GOLOM OTOKU Advokat Goran Petronijević U RINGU o protestu advokata i najpoznatijem klijentu 20:00 Vesti 0
"SRBIJA NIKAD NEĆE OKRENUTI LEĐA SRPSKOJ" Vučić na obeležavanju Sretenja u Banjaluci: Svi imamo srpska imena i prezimena (FOTO) 17:07 Vesti 93
ONI MENI DELUJU KAO ONAKO INFANTILNA DECA Gaga Antonijević za Alo! o umešanosti glumišta u proteste 09:31 Vesti 37
PIKAO BIH SONY SA LUKASOM! Princ od VRANJE do VRAČARA: ''Srna Lango mi je spasila najbolje godine života'' 18:55 Vip 0
ZELENSKOM UPUĆENO ŽESTOKO UPOZORENJE! Gradonačelnik Ukrajine zapretio vojnom ''čistkom'' 16:48 Vesti 0
OTKRIVEN NOVI VIRUS KOJI MOŽE DA UNIŠTI ČOVEČANSTVO Stručnjaci u panici zbog sledeće velike pandemije 16:50 Vesti 0
ZA NJIH JE DRUGA POLOVINA FEBRUARA PRAVI HAOS! Ova 3 horoskopska znaka će doživeti pakao na finansijskom i ljubavnom planu 15:42
DŽAK PARA SPREMAN ZA MICIĆA Tim iz Evrokupa zove reprezentativca Srbije za platu kakvu Evropa nije videla 12:08