Alo/M.K. NE TREBA MU LJIGA ZA OCA Bilal Brajlović sasekao Ivana u korenu, pa rekao da ima informacije o njemu 02:55 Vip 1
Alo/M.K. HAOS OKO ŽELJKA SE NASTAVLJA Zola sasuo Ivanu Marinkoviću sve u lice, on mu nije ostao dužan, napao ga duplo 02:40 Vip 0
Alo/M.K. MUK U BELOJ KUĆI Ivan Marinković ne zna kada je Željko rođen, pa mu Miljana dobacila 02:05 Vip 0
Alo/M.K. NIKAD ŽEŠĆA TROJKA Ivan i Miljana u sukobu oko Željka, dok im Zola priča da su loši roditelji 01:50 Vip 0
Alo/M.K. MAJA NE MOŽE DA VERUJE Ogorčena na Filipa Cara i Janjuša posle onoga što je Zola rekao, pa im poručila samo jedno 01:30 Vip 0
Alo/M.K. MILJANA I DALJE VOLI ZOLU Lazar izneo šok detalje njihovog razgovora, Bebica na aparatima 01:18 Vip 0
Alo/M.K. JA SAM TE PREBILA Maja iznela šok tvrdnje vezane za karambol iz njegovog apartmana, Miljana na njenoj strani 00:42 Vip 0
Alo/M.K. SA MNOM NE MOŽE DA SE OBUZDA Nastavlja se haos Miljane i Zole, on rekao da mu se ona žalila na Bebicu, šok otkrića 00:27 Vip 0
Alo/M.K. TI SI PRIKRIVENI OLOŠ Okršaj Miljane i Zole na samom početku, haos za crnim stolom 00:12 Vip 0
Alo/M.K. JA SAM TEBI STREPTOMICIN Ivan i Miljana se opet prepucavaju, on nije štedeo reči, ona mu nije ostala dužna 23:59 Vip 0
Alo/M.K. ZGAZIĆU IH SVE Zola otkrio da li će pružiti ruku Maji Marinković, pa zapretio ovim 23:30 Vip 0
Alo/M.K. KO TE NE ZNA, SKUPO BI TE PLATIO Miljana i Ivan se odmah osamili, on joj pomenuo sina Željka, ona izgorela 23:22 Vip 0
Alo/M.K. VEČE PUNO ŠOKOVA Lazar Čolić Zola ulazi u Zadrugu posle Milljane, sada je počeo rijaliti, gori Bela kuća 22:55 Vip 0
Alo/M.K. MILJANA ODMAH NAPRAVILA HAOS Uputila Bilalu ove reči za Maju, pa oplela po Darku Laziću 22:47 Vip 0
Alo/M.K. MILJANA ULAZI U ZADRUGU Od večeras više ništa neće biti isto, kraljica rijalitija je došla 22:24 Vip 0
Alo/M.K. MENSUR IMA NOVU DEVOJKU Milica će da poludi kada čuje ovo, a tek kada vidi kako izgleda, pašće joj vilica 21:40 Vip 1
Alo/M.K. ĆERTIĆ IMA EREKTILNU DISFUNKCIJU Sve izašlo na videlo, šok u Beloj kući, zadrugari u neverici 21:25 Vip 0
Pink/Alo/M.K. OGLASILA SE CECA GOLUBOVIĆ Jelenina majka zapretila tužbom Nenadu Aleksiću nakon njegovih navoda da duguju novac 21:10 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
KO DONESE OVAJ PREDMET U KUĆU, UNEO JE ZLO To je mali đavo, veruje se da privlači nesreću i bedu 17:16