Alo/M.K. SPREMA SE HAOS Posle večerašnjeg vanrednog ubacivanja ništa neće biti isto, dolazi do tektonske promene 20:55 Vip 0
Alo/M.K. CAR ULAZI U ZADRUGU 6 Zadrugar se izlanuo u programu uživo, mislio da ga kamere ne snimaju i otkrio sve 07:00 Vip 2
Alo/M.K. NIKADA VIŠE PONIŽENA NEGO SAD Milica ostala uplakana nakon što je Lepi Mića odlučio da venča Marka i Anitu jer su idealan par 03:05 Vip 0
Alo/M.K. PRIJA MI DA ME ŠTIPKA I PIPKA Anita se raspričala o intimnim dodirima Marka Markovića, dok je Milica na ivici suza 02:50 Vip 0
Alo/M.K. SAMO SE IGRA SA TOBOM Miljan posavetovao Bilala o vezi sa Majom, on neće ni da čuje, kaže da je odlepila za njim 02:30 Vip 0
Alo/M.K. SANJA DALA SVOJ SUD: Bilal će na kraju da završi sa muškarcima, a možda je i dalje nevin 02:15 Vip 0
Alo/M.K. MAJA BESNA NA MILJANA Komentarisao je mlade devojke u Zadruzi, a nju nazvao starom 01:45 Vip 0
Alo/M.K. MILICA NA STUBU SRAMA Izašao klip Maje i Marka, Veselinovićevu napali jer juri za njim, a ona ga ne zanima 01:30 Vip 0
Alo/M.K. BILAL JE DEBILAL Dejan konačno progovorio o aferi "čokoladica", pa udario na Zoricu Marković 00:36 Vip 0
Alo/M.K. SADA SAM ASE*SUALNA Maja se poverila Slađi da je trenunto niko ne radi, Bilal će poludeti kada ovo čuje 00:23 Vip 0
Alo/M.K. ŽENA NJEGOVA ZNA ZAŠTO ME JE BLOKIRALA Dejan Dragojević opleo po Miljanu Vračeviću i njegovoj ženi zbog Aleks 00:08 Vip 0
Alo/M.K. HOĆE DA IDE NAPOLJE Nenad Aleksić Ša je van sebe jer misli da ga je devojka ostavila 23:35 Vip 1
Alo/M.K. BIO SAM NJEN NAJVEĆU HEJTER Osman Karić progovorio o Dalili na lajvu, pa rekao da hoće da je intervjuiše 23:20 Vip 0
Alo/M.K. MILICA SVE BLIŽA MARKU Veselinovićeva ne odustaje i uspela je Markavića da odvuče u svoj krevet 23:01 Vip 0
Alo/M.K. CEO GRAD PRIČA KAKO JE TUKAO ŽENU Dejan Dragojević bez dlake na jeziku udario na Uroša Ćertića gde je najslabiji 22:45 Vip 0
Pink/Alo/M.K. TO SU SVE IZGOVORI Marijana Zonjić rekla da Maja nije čista u glavi, pa progovorila šta misli o Bilalu 22:28 Vip 0
Alo/M.K. STVORILI SMO ZADRUGU Porodica Đogani udarila na produkciju nakon sramne izjave Uroša Ćertića 21:56 Vip 1
Pink/Alo/M.K. OGLASIO SE DEJAN DRAGOJEVIĆ Oštro odgovorio Dalili na to što neće menjati prezime i otkrio da li mu je Zvezdan pretnja 21:40 Vip 0
Alo/M.K. UROŠ IMA BIPOLARNI POREMEĆAJ Maja udara rafalnom paljbom na Ćertića, a Zvezdan je ovo imao da kaže 21:16 Vip 0
Alo/M.K. UROŠ TUŽI MAJU MARINKOVIĆ Obelodanjeni svi detalji, Ćertić se ne smiruje nakon stravične tuče 21:02 Vip 2
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0