Alo/M.K. LJUBOMORNE SU NA NAŠ S*KS Maja Marinković gori od besa jer su zadrugarke gledale njenu vrelu akciju sa Bilalom 15:35 Vip 0
Alo/M.K. VRŠIŠ PRITISAK NA MILJANU Bebica napadnut sa svih strana, uhvaćen u lažima koje je govorio Kulićki, pa krenuo da se pravda, skandal 02:55 Vip 0
Alo/M.K. U ZADRUZI NAPETO Kristina Ina uradila test za trudnoću, Maja Marinković stručno objavila rezultate, Zola prebledeo 02:35 Vip 0
Alo/M.K. TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA Kristina Ina progovorila o pogibiji svog oca, grca u suzama, muk u Beloj kući 02:20 Vip 0
Alo/M.K. LJUBOMORNA SI JER SI ZALJUBLJENA U NJEGA Valentina Stanković napala Kristinu Inu, ona iznela šokantne stvari o Stankovićevoj 02:05 Vip 0
Alo/M.K. URAMIĆU NJENU SLIKU AKO JE TRUDNA Zola progovorio da li bi bio sa Inom ako je u drugom stanju, pa rekao ovo o zaljubljenosti 01:50 Vip 0
Alo/M.K. NE ŽELIM DA ON BUDE SA NEKOM DRUGOM Kristina Ina otvorila dušu u pušioni i rekla zadrugarkama šta je plaši ako je trudna 01:30 Vip 0
Alo/M.K. ON JE PRIPLODNI VEPAR Kristina Ina nije mogla da podnese pritisak zadrugara i prolila gorke suze 01:10 Vip 0
Alo/M.K. NIJE MOGLA DA PREĆUTI Miljana Kulić besno osudila Zolu što nije pazio, pa mu pomenula njen abortus zbog njega 00:50 Vip 0
Alo/M.K. AFERA TRUDNOĆA POKRENUTA Kristina Ina napadnuta sa svih strana što je ćutala sedam dana i ništa nije rekla Zoli 00:30 Vip 0
Alo/M.K. TI SI JEDNO G*VNO, JEDNA P*ČKA Maja Marinković i Miljan Vračević ponovo napali Brendona zbog budžeta, on ih oladio 00:15 Vip 0
Alo/M.K. OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Pale pretnje između Sanje i Mikice, ona optužena da hoće da mu uništi brak, on da je ljubomoran 00:00 Vip 0
Alo/M.K. ZADRUGARI NE MOGU DA VERUJU Uroš Ćertić žestoko opleo po Mikici Bojaniću, izneo šokantno priznanje pevača 23:40 Vip 0
Alo/M.K. VIĐALI SMO SE NAPOLJU Izneti šokantni detalji veze Sanje Grujić i Mikice Bojanića, ona ima dokaze, on je ljubio po vratu u Zadruzi 23:20 Vip 0
Alo/M.K. HAOS U BELOJ KUĆI Matora napala Sanju Grujić zbog Mikice Bojanića, rekla joj da je završila sa njom 23:00 Vip 0
Alo/M.K. VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA ZADRUGARE Brendon ostaje vođa, a Miljana Kulić i Zola potrčci, muk u Beloj kući 22:45 Vip 0
Pink/Alo/M.K. RAT SE NASTAVLJA Marija Kulić oštro odgovorila na prozivke Filipa Cara da je u tajnoj vezi sa Bebicom, pa pomenula njegovu porodicu 22:30 Vip 1
Pink/Alo/M.K. OVO SU NAJPODMUKLIJE OSOBE Publika dala svoj sud, a zadrugarima neće biti dobro kada čuju ko je sve na listi 22:10 Vip 0
Alo/M.K. MAJA ĆE POLUDETI Milica Veselinović i Bilal Brajlović uradili ovo dok je bio haos u kući, svi detalji isplivali 21:50 Vip 0
Alo/M.K. D**EUVLAKUŠO, BRIŠU KU*AC O TEBE Jovana Tomić Matora izgorela od besa zbog Sanje Grujić, ona joj oštro odbrusila 21:30 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
"BIO JE SAV KRVAV U MAJCI... POLICIJA NIŠTA NIJE SPREČILA" Uznemireni roditelj svedočio hapšenju napadača u OŠ Prečko 12:45 Vesti 1
FUDBALER TSC-A ZAGRMEO POSLE ISTORIJSKE POBEDE "Osporavaju srpski fudbal, ali smo im pokazali!" 11:00