Alo/Milica Veličković DOKLE VIŠE? Zvezdan i Anđela ponovo prose stvari od podrške, dotakli najdublje dno 08:30 Vip 0
Alo/Milica Veličković "BILA SI UŽASNA" Zvezdan ne namerava da stane sa ponižavanjem Anđele, ona ćuti i sluša 07:50 Vip 0
Alo/Milica Veličković IDILA LJUBAVNOG PARA CAR-NIKOLIĆ! Zaljubljeni do ušiju, a Filip je ovim gestom pokazao koliko je voli 07:25 Vip 0
Alo/N.Denda KOPIRA MAJU MARINKOVIĆ! Anđela Đuričić shvatila šta Zvezdanu fali kod nje, pa odlučila da preduzme drastične mere 20:35 Vip 0
Alo/N.Denda FUJ! Zvezdan otkrio da Anđela ne vodi računa o ličnoj higijeni i zamolio je da se izdepilira 19:02 Vip 0
Alo/Milica Veličković ZOLA I SLAĐA ZVANIČNO UŠLI U VEZU! Ljubav cveta, nakon razgovora pao i poljubac potvrde, sve pršti od strasti 14:55 Vip 0
Alo/N.Denda "NAVIKLA SAM NA PONIŽENJA" Zvezdan Slavnić zbog Maje izbacio Anđelu iz izolacije, usledio šok 14:35 Vip 0
Alo/Milica Veličković DOŠAO JE TAJ DAN! Obaveštenje stiglo u "belu kuću", zadrugari nikad srećniji, odmah preduzeli hitne mere, a borba je veća nego ikad 13:10 Vip 0
Alo/Milica Veličković DRAGIĆ OPLEO PO SANI SA VALENTINOM! Dok Aleksandra misli da su u ljubavi, on žestoko isprozivao svoju devojku, pa jasno stavio do znanja da je neće voditi kući 12:50 Vip 0
Alo/Milica Veličković KONAČNO IZNEO SVE! Bilal progovorio o misterioznoj bivšoj devojci, pa otkrio njen identitet, povezana je sa još jednim zadrugarom 12:30 Vip 0
Alo/Milica Veličković ŠOKANTNO IZDANJE ZORICE MARKOVIĆ! Isplivala do sada nikad viđena fotografija pevačice, svi su primetili jedan detalj 12:10 Vip 0
Alo/Milica Veličković NIKADA NEĆETE POGODITI KO JE OVAJ ZADRUGAR! Isplivale fotografije iz detinjstva atraktivnog učesnika, a ovo su svi primetili 12:10 Vip 0
Alo/Milica Veličković OVO JE SESTRA DIVNE DNK! Imaju isti zdravstveni problem, a kada vidite kako izgleda šokiraćete se 10:25 Vip 0
Alo/Milica Veličković "JA, MOKA SLAVNIĆ.." Zvezdanov otac uputio emotivne reči Anđeli Đuričić, i kamen bi zaplakao 10:10 Vip 0
Alo/Milica Veličković ŠOK OBRT! Ovo je nova profesija Miljane, fanovi zabezeknuti, kada Marija ovo vidi napraviće karambol 09:50 Vip 0
Alo/Milica Veličković ALEKS NUDI ŠARMEN POSAO ESKORT DAME! Nikolićeva ubeđivala Soraju da radi ovo, a od cifre će vam se zavrteti u glavi! 08:50 Vip 0
Alo/N.Denda SKANDAL U ZADRUZI! Maja upala u izolaciju, Zvezdan otišao sa njom, Anđela pred nervnim slomom 08:30 Vip 0
Alo/N.Denda CAR RASKRINKAO ANĐELU I MAJU! Filip opleo po ljubavnicama Zvezdana Slavnića, a onda im žestoko zamerio jednu stvar 07:30 Vip 0
Alo/E.Biberović ANA ĆURČIĆ NA APARATIMA! Anđela prelomila i donela konačnu odluku, a onda svim Zadrugarima prenela, ovo je istina o Zvezdanu! 22:55 Vip 0
Alo/E.Biberović "VERUJ MI, MNOGO MOGU DA PROGUTAM" Anđela ne prestaje da se ponižava, evo šta je sve spremna da uradi kako bi sačuvala Zvezdana! 22:30 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
SNAJPERISTI NA KROVOVIMA, SPECIJALCI U PUNOJ RATNOJ OPREMI Ubicu iz Bijelog Polja lovi SAJ! 11:46 Hronika 0
AKO STE ROĐENI NA JEDAN OD OVA 4 DATUMA, BLAGO VAMA! Sudbina vam je naklonjena, pa ćete uspešno izaći iz svake krize! 11:02