Alo/Đ.M. VIL SMIT OSTAJE BEZ OSKARA!? Stiglo zvanično saopštenje nakon što je glumac na dodeli prestižne nagrade udario šamar kolegi! 11:28 Vip 0
alo.rs/S.Ć. SUPRUGA VILA SMITA JE DIJAGNOZU DOBILA PRE 4 GODINE Zbog ove bolesti je izgubila kosu, a njen muž ošamario glumca 10:40 Žena 0
Alo/Đ.M. OTAC MU JE OŠAMARIO KOLEGU NA DODELI OSKARA! Oglasio se sin Vila Smita nakon skandala i uvreda na račun njegove majke: Tako se to radi! 10:34 Vip 0
najžena.rs ROK JE UVREDIO ŽENU VILA SMITA ZBOG ALOPECIJE: Ona može da pogodi bilo koji deo tela, a evo kako da se prepozna na vreme 09:51
Alo/Đ.M. GLUMCU JE PAO MRAK NA OČI! Konačno otkriveno zbog čega je Vil udario šamar kolegi i opsovao ga, upletena i Smitova supruga! 08:56 Vip 0
Alo/Đ.M. GLUMCI U ŠOKU NAKON SKANDALA NA DODELI OSKARA! Vil Smit je kolegi udario brutalnu šamarčinu i opsovao ga, a reakcija Nikol Kidman je obišla svet! 08:44 Vip 1
Alo/Đ.M. MOMENTALNO SE OGLASILA POLICIJA! Otkriveno da li je protiv Vila Smita podneta krivična prijava nakon što je opsovao i udario kolegu na dodeli Oskara! 08:29 Vip 0
Alo/Đ.M. VIL SMIT OŠAMARIO I PSOVAO KOLEGU! Nezapamćeni skandal na dodeli Oskara, javno mu ponizio ženu, glumac pobesneo! (VIDEO) 08:00 Vip 2
najžena.rs NA SNIMANJA SAM IŠLA DROGIRANA: Supruga Vila Smita je otvorila dušu o paklu kroz koji je prolazila 15:39
NAKON RASKIDA, VIL SMIT SE PRETVORIO U ŽIVOTINJU Kada je saznao za prevaru, holivudski glumac je sve stvari zapalio pred njom, ali to nije sve! 14:26
Alo/D.S. SVI U STUDIJU ZANEMELI Vil Smit šokirao svojim izgledom, glumac ne liči na sebe! 21:13 Vip 0
Alo/K.G. ZAKLEO SAM SE DA ĆU OSVETITI MAJKU! Vil Smit izneo najmračnije porodične tajne, pomišljao da ubije rođenog oca! 21:20 Vip 0
Alo/D.S. ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI! Ovo su najplaćeniji filmski glumci, a jedan od njih snima film u Srbiji 17:55 Vip 0
Alo/D.S. BARBARA STREJSEND ISPROZIVALA LEJDI GAGU: Nisi originalna, postoji veća zvezda od tebe! 15:23 Vip 0
Alo/M.G. MUKU MUČI SA VIŠKOM KILOGRAMA Vil Smit nakon dužeg vremena posetio teretanu, pa napravio urnebesan snimak kojem se celi svet smeje (VIDEO) 23:30 Vip 0
Alo.rs/M.A JEDNA JE ISPRIČALA DETALJE ODNOSA Ćerka i supruga Vil Smita javno priznale da ih privlače žene, još uvek se čeka glumčeva reakcija! (FOTO) 10:26 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0