KADA JE UGLEDALA BRANKU PUJIĆ USLEDIO JE ŠOK Pogledajte kako izgleda supruga Darka Tomovića koja je 15 godina mlađa od njega 13:38
"PRETUKAO JE BESU, UVUKAO JU JE U ZLO!" Komšije žene ubijenog vehabije Žujovića otkrile STRAŠNE STVARI! 14:17 Hronika 0
PEVAČ MRTVU SUPRUGU DRŽAO U HLADNJAČI Dva dana odlagao sahranu jer je uzeo 500 evra za svadbu 07:00 Vip 0
"NE OSEĆAM BOL, NITI KRVARIM" Potresne reči Radoša Bajića, glumac objavio prizor iz porodičnog doma 19:25 Vip 0
SOFRA OBJAVIO FOTOGRAFIJU SA SUPRUGOM I DEVOJČICOM Svi gledaju u jedan detalj, evo kako provode vreme nakon svadbe 17:11 Vip 0
PEVAČ (78) ZAVEO DEVOJKU, A ONA NI ŠKOLU NIJE ZAVRŠILA Krili su vezu od svih, zbog velike razlike u godinama naišli na osudu! 09:25 Vip 0
"OBEZBEDIO SI SEBI MESTO U RAJU" Žena Slobe Radanovića se hitno oglasila, uputila nikad emotivnije reči, evo šta je povod 08:40 Vip 1
ONA SE RAZLIKUJE OD OSTALIH ŽENA FUDBALERA Supruga Dušana Tadića nikada nije uradila jednu stvar, rodila mu je troje dece, a izgleda brutalno 12:05 Vip 0
PROBUDIO SAM SE PORED SUPRUGE, A ONA JE BILA MRTVA Pevač nakon smrti završio u depresiji, otkrio detalje tragedije 22:40 Vip 0
NAŠAO SAM JE MRTVU U KADI, POKUŠAO SAM DA SE UBIJEM Strašna sudbina poznatog bosanskog glumca ledi krv u žilama 09:00 Vip 0
Muškarac otišao do ženinog posla da je IZNENADI, zbog prizora koji je zatekao je on taj koji je IZNENAĐEN 16:40 Razonoda 0
PEVAČEVA SUPRUGA ODUZELA SEBI ŽIVOT Ostavila je samo oproštajno pismo, a evo šta je pisalo u njemu 15:36 Vip 0
OVAKO IZGLEDA SUPRUGA DŽENANA LONČAREVIĆA Samira je zanosna plavuša, a pevač je nikada nije pokazao javnosti! 20:59 Vip 0
NE PRIČAMO, NIJE BAŠ KAO DA SMO... Naš pevač javno o stanju u braku nakon što ga je žena ostavila zbog alkohola, pa oprostila sve 18:48 Vip 0
DELOVALO KAO BAJKA, PA USLEDIO KOŠMAR Muškarac nakon smrti supruge upoznao novu ŽENU IZ SNOVA 12:00 Razonoda 0
ACO PEJOVIĆ PRVI PUT PROGOVORIO O NEVERSTVU Pevač otkrio istinu, a reakcija je sve šokirala 09:15 Vip 0
ŽENA MI JE PISALA IMENA DECE NA LEKOVIMA, DA BIH IH PIO Naš pevač doživeo infarkt u 30. godini i to za volanom 08:45 Vip 0
PRVA FOTOGRAFIJA MILOŠA TIMOTIJEVIĆA SA SINOM! Glumac dobio dete sa 15 godina mlađom ženom, privatni život strogo krije od javnosti 18:35 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
TAČNO U PONOĆ ISPOŠTUJTE OVAJ STARI OBIČAJ Sutra slavimo velikog sveca koji je simbol dobrote 19:58 Vesti 0
RUSI NEMILOSRDNO ČISTE KURSK, UKRAJINA BROJI MRTVE I RANJENE Snimak najnovijeg vazdušnog udara objavilo Ministarstvo odbrane (VIDEO) 18:09 Vesti 0
Dnevni horoskop za ponedeljak, 25. novembar: Blizanci na ivici sukoba sa članovima porodice, Ovnove zaobišli problemi 19:20