D.R. MILOVA SUPRUGA U HALJINI OD 11.000 DOLARA! Sve oči uprte u prvu damu Crne Gore na krunisanju kralja Čarsla, samo jedna stvar na njoj košta blizu 13 prosečnih plata! (FOTO) 13:15 Vip 0
Alo/A.J. IMA ZAVIDNU KARIJERU Ovo je supruga Žarka Lauševića, njenom šarmu malo ko bi odoleo, a sarađivala je sa velikim zvezdama (FOTO) 21:35 Vip 0
Alo/A.J. PROGOVORILA ŽENA SERGEJA ĆETKOVIĆA Oglasila se i priznala sve što joj stoji na duši o pevaču 16:36 Vip 0
ALO/D.L. STANJE KOŠARKAŠA I DALJE KRITIČNO Supruga Alekseja Šveda otkrila u kakvom je stanju, oglasio se i CSKA 16:00 Sport 0
Alo/E.B. OVO JE MISTERIOZNA ŽENA OLIVERA MANDIĆA Krije se od svih, mlađa je od njega 22 godine, a evo kako su se upoznali! (FOTO) 22:40 Vip 0
Alo/E.B. POZNATI PEVAČ VAN SEBE Hitno se oglasio i podelio važne vesti, grca u suzama! (FOTO) 21:59 Vip 0
Alo/A.J. OVO JU JE ODALO Otkriveno čime se bavi supruga Darka Lazića, Katarina priznala sve pratiocima! (FOTO) 20:04 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. "BUDALI JE POMODARSTVO IMATI MLAĐU ŽENU" Dragan Marinković Maca na meti kritika zbog supruge, pa otkrio šta je njemu najvažnije! 18:34 Vip 0
Alo!/V.P./Mediji STRAVA NA BEOGRADSKOJ PALILULI Pijani nasilnik vređao i maltretirao suprugu, pa zgrabio nož 17:17 Hronika 0
Alo/A.J. ISPLIVALA ŠOK FOTOGRAFIJA Darko Lazić u društvu fatalne crnke, pevač ne krije zadovoljstvo! (FOTO) 15:19 Vip 0
Story/Alo/A.J. "LUDO JE VOLEO, KAKVA JE TO LJUBAV BILA" Ovo je prva supruga Vojina Ćetkovića, pogledajte njihovu jedinu fotografiju koja sve govori! 20:09 Vip 0
Alo!/V.P./Telegraf.rs UŽASAVAJUĆE PORODIČNO NASILJE U BEOGRADU Posle svađe uzeo pištolj, pa pretio ženi i sinu da će ih pobiti 17:06 Hronika 0
Informer/Alo/A.J. "IZDRŽAVALA SAM MUŽA" Snežana Borjan otkrila tajnu koju je čuvala sedam godina, pa priznala šokantne detalje iz braka sa golmanom! 22:29 Vip 0
alo.rs NESREĆNI MUŽ DOŽIVEO ŠOK Otkrio da mu se supruga bavi prostitucijom, pa dogovorio sastanak 23:28 Žena 0
Alo/M.R. ŠTA JE PROBLEM? Ovaj fudbaler je nasamario suprugu, sada se javila njegova majka i šokirala sve 10:46 Sport 0
Alo/A.J. UHAPŠEN DARKO LAZIĆ Pevač završio iz rešetaka, a evo ko stoji iza svega, isplivao dokaz! (FOTO+VIDEO) 17:45 Vip 2
Story/Alo/E.B. NIKO NIJE OČEKIVAO DA IM JE OVAKVO STANJU U DOMU Karamelina žena ne može više da ćuti, raskrinkala njegovu veliku tajnu, šokantno! 10:03 Vip 0
Alo/E.B. SUPRUGA NENADA ALEKSIĆA ŠA DOŽIVELA NERVNI SLOM, HITNO SE OGLASILA Nije mogla više da trpi i izdrži, a samo pre par dana su se venčali (FOTO) 08:15 Vip 0
Alo!/Mediji UŽAS U SURČINU! Pijani nasilnik pretio supruzi, pa je fizički napao pred decom! 19:45 Hronika 0
DOSTA SU BLOKIRALI ŽIVOT, SRBIJA NIJE SAMO KRUG DVOJKE Ministarka Jelena Žarić Kovačević o svim aktuelnim temama U RINGU 20:00 Vesti 0
JELENU JE PRED KONCERT OMELA JEDNA STVAR! Ivan Bosiljčić otkrio istinu: "Neprestano je to ponavljala, a ja sam blefirao" 21:09 Vip 0
''BILA JE U FIOCI 18 MESECI'' Tamara Milutinović je slučajno čula hit ''Cakum pakum'', pa šokirala: ''Kako ću dete naučiti tim vrednostima?'' 20:00 Vip 0
''ZA KARLEUŠU JEDNA OSMICA, IPAK SE TRUDI'' Marina Visković pohvalila Prijin STIL, pa šokirala stavom o koleginici: ''Treba da ide GOLA'' 20:15 Vip 0
"PRVI HONORAR SU MI UKRALI I OŠIŠALI ME KAO KRIMINALCA" Branislav Lećić je tri puta hteo da odustane od glume, pa otkrio: "Opraštam, ali ne zaboravljam!" 13:00 Vip 0
''SVE JE SPREMNO ZA BIZNIS SA GASTOZOM'' Keti iz Elite uzela stvar u svoje ruke, a zbog laži o sinu podnela tužbu protiv bivše zadrugarke (VIDEO) 19:00 Vip 0
'POLICIJA ME NATERALA...' Višnja Petrović imala saobraćajku, krivac pobegao - a evo zašto je ne zovu na romske svadbe 15:09 Vip 0
“U RINGU” NENAD PAGONIS, KIK-BOKS ŠAMPION O ŽIVOTNIM BORBAMA I BRAČNIM LEKCIJAMA: Prva žena me udarala pesnicama, a sada mi partnerka pere noge (VIDEO) 20:00
ZELENSKI IZMEĐU ČEKIĆA I NAKOVNJA Rusija pomera čitavu liniju fronta, ovo nije viđeno od 2022. godine! 22:01 Vesti 0
(UZNEMIRUJUĆI SNIMAK) TEŽAK UDES NA AUTO-PUTU Poginulo dete, šestoro povređenih (VIDEO) 21:22 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 24. MAJ Blizanci dobijaju poruku koja će ih iznenaditi, Bik uživa u miru, Vaga raspoložena za druženje 19:17