BATA ŽIVOJINOVIĆ PREMEŠTEN IZ ALEJE ZASLUŽNIH GRAĐANA Porodica donela odluku, evo gde sada počiva legendarni glumac 21:17 Vip 0
BATU ŽIVOJINOVIĆA PREMEŠTAJU IZ ALEJE ZASLUŽNIH GRAĐANA Otkriven razlog, njegov sin potvrdio sve! 12:19 Vip 0
EVO KAKO JE BATA ŽIVOJINOVIĆ PROMENIO BRENI ŽIVOT IZ KORENA! Otkrivena tajna stara preko dve decenije! 14:29 Vip 0
N.Denda TUGA NA NOVOM GROBLJU! Održan pomen Bati Živojinoviću, sedam godina otkako nas je glumac napustio 13:45 Vip 0
Alo/A.J. BILA JE LEPOTICA, CELA JUGOSLAVIJA JE VOLELA Umrla je prerano od opake bolesti koju je krila i od najbližih! 22:40 Vip 0
Alo/E.B. UNUKA BATA ŽIVOJINOVIĆA NAPRAVILA HAOS GOLIM FOTKAMA Skinula se i pokazala fatalno telo, a bezobraznim pozama dostigla vrhunac provokacije! (FOTO) 17:10 Vip 1
Informer/Alo/N.D. "TU SE POKAZIVALA NJEGOVA ŽIVOTINJSKA CRTA" Bane Vidaković progovorio o sukobu Bate Živojinovića i Dragana Nikolića: TAKMIČILI SU SE 10:45 Vip 0
Blic/Alo/N.D. "MOGLA BIH TRI KNJIGE O NJEMU DA NAPIŠEM" Mira Banjac se prisetila poznanstva sa Titom i njihovih razgovora 12:00 Vip 0
Kurir/Alo/A.M. NISAM DALA DA ME VODAJU I SVLAČE Lidija Vukićević izgubila ulogu jer nije htela da se skine, iznela šokantne detalje 13:09 Vip 0
OPRAŠTALI SMO SE PREKO VIDEO-POZIVA UZ OVU PESMU Sin Bate Živojinovića nakon 13 godina došao u Srbiju i po prvi put progovorio o smrti svoga oca 09:35
Kurir/Alo/Đ.M. JEDNIM GESTOM JE OBORIO S NOGU Tanja Bošković progovorila o intimnim scenama sa Batom Živojinovićem, ove detalje javnost nije znala 08:10 Razonoda 0
Informer/Alo/N.D. ŠEST GODINA OD SMRTI BATE ŽIVOJINOVIĆA Porodica otkrila kada će dati pomen legendarnom glumcu 14:18 Razonoda 0
Republika/Alo/J.J. REKAO MI JE DA SAM ZEZNUTA ŽENA! Vesna Vukelić Vendi otkriva detalje poznanstva sa Batom Živojinovićem! 21:39 Vip 0
najžena.rs ZBOG NJENE BOLESTI PLAKALA JE CELA JUGA: Igrala je Vesnu, unuku Bate Živojinovića , danas živi u inostranstvu i ima drugo zanimanje 12:44
Alo/I.G. DVE GODINE OD LULINE SMRTI! Bila je životna inspiracija našeg legendarnog glumca, njoj je pripisao sva svoja potignuća, a nju je ovo najviše bolelo 14:36 Razonoda 1
Informer/Alo/K.G. PORODIČNI ALBUM OSTAO JE PRAZAN Ovako izgleda sin pokojnog Bate Živojinovića, koji je 13 godina imao zabranu ulaska u Srbiju! 22:30 Razonoda 3
Alo/I.G. NIKAD VIĐENE FOTOGRAFIJE GLUMAČKE LEGENDE Bati Živojinoviću njegova supruga Lula i deca bili su najveća podrška i motivacija 12:26 Razonoda 0
Kurir/Alo.rs Prodaje se stan Bate Živojinovića na Vračaru za 240.000 €, evo ko može živeti u njemu! 22:30 Razonoda 0
Alo/M.G. BIO I OSTAO ŠMEKER Bata Živojinović učinio veliku uslugu Vojinu Ćetkoviću na početku karijere, ovu njihovu tajnu malo ko zna! 16:00 Razonoda 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 2
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
JEDNA NAMIRNICA JE „USISIVAČ ZA CREVA“, A KOŠTA SAMO 50 DINARA Reguliše probavu i olakšava varenje 16:29