SAVRŠEN TRIK ZBOG KOGA ĆE VAM TUŠ-KABINA BITI BLISTAVO ČISTA Potrebno vam je samo 30 sekundi i dva sastojka - obavezno probajte! 20:00 Razonoda 0
ISCRTAJTE AJLAJNER BEZ MUKE Ovaj trik će poći za rukom apsolutno svima, potrebne su samo 2 sitnice koje ima svaka žena 14:10
BAKIN TRIK ZA LAKŠI ŽIVOT Ako ovako zatvorite pakovanje salama će duže trajati, potrebna je samo jedna sitnica 13:02
NOSITE MINĐUŠE BEZ OPTEREĆENJA Super trik sprečava povlačenje kože ušiju, a potrebna je samo 1 sitnica iz nesesera 12:50
HRANOM SKIDA ŠMINKU Pevačica šokirala svet svojom rutinom nege lica, koristi samo 2 namirnice iz kuhinje 20:02
NE TROŠITE STOTINE EVRA NA SKUPE PARFEME Evo kako da uvek mirišete besprekorno uz pomoć sastojka koji svi imamo u kuhinji! 20:25 Razonoda 0
DOMAĆICE OBOŽAVAJU OVAJ TRIK Kada ne možete da isečete puter, a treba vam hitno, upotrebite ovu sitnicu 17:30
NE BACAJTE STARI HLEB Ponovo će biti svež i mirisan uz pomoć ovog proverenog trika, domaćice su oduševljene! 15:40
ŽENA JE GENIJE! Kim Kardašijan otkrila šta uvek radi pre nošenja nakita, i vi ćete primeniti njen trik kada čujete 11:55
ISKORISTITE KREMU DO POSLEDNJE KAPI Žena pokazala neverovatan trik koji ne košta ni dinar, pogledajte ovo 12:20
ZABORAVITE NA MRLJE OD SLADOLEDA Sprečite nezgodu uz pomoć ovog genijalnog trika, potrebna samo 1 sitnica 14:05
HORTENZIJA NEĆE UVENUTI Super trik čini da traje što duže i izgleda prelepo, sve što je potrebno imate kod kuće 18:30
TRIK ISKUSNIH DOMAĆICA Ako uradite ovo dok voda kuva na šporetu, nikada se neće preliti, potrebna samo 1 sitnica 13:20
TESTENINA SE NEĆE LEPITI Proveren trik Gordona Remzija daje fantastične rezultate svaki put, obavezno isprobajte 09:35
TRIK KOJI MORATE DA ZNATE Jednom otvorene napolitanke je lako ponovo zatvoriti, pogledajte i kako 18:50
OVO NIJE STUDENTSKA POBUNA Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina "U RINGU" 20:00 Vesti 0
OTVOREN KONGRES "MIND - AI U MEDICINI" U BEOGRADU Istražite budućnost medicine i veštačke inteligencije (FOTO) 20:58 Vesti 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
''MUZLA SAM KRAVE, ČUVALA OVCE I KOPALA BAŠTU...'' Tamara Milutinović je prvu zaradu imala na Mašinskom fakultetu, a evo i kako (VIDEO) 09:00 Vip 0
PUTIN NA OVO MORA DA ODGOVORI! Nemački kancelar zapretio ruskom lideru, dao mu ROK za primirje 11:25 Vesti 0
JEDANAEST VOJNIKA POGINULO U ZASEDI, NAPALE IH ZVERI IZ ŠUME! Na njih bačene bombe (VIDEO) 10:28 Vesti 0
KARDIOLOZI SE KUNU U OVU JEFTINU NAMIRNICU Nekada je jeli samo siromašni, a spas je za srce i krvne sudove 09:02
NATERAĆE VAM SUZE NA OČI Ovo je poslednja objava preminulog Labovića: Neću više da vas smaram, volim vas sve... (FOTO) 10:41