BIO JE NJENA LJUBAV PRE PERUĆICE I FILIPA: Ovo je bivši Aleksandre Prijović, nikada ne pričaju jedno o drugom, rođenje sina mu nije čestitala 21:53 Vip 0
PRIJOVIĆKU SLUŠAJU I U SVETSKI POZNATOM SKIJALIŠTU Okupljeni u transu, skandiraju i skaču dok se ori ovaj njen hit, posetioci u šoku 19:23 Vip 0
OVO DEFINITIVNO NIKO NIJE OČEKIVAO! Otkriveno u kom sledećem gradu nastupa Aleksandra Prijović, poznat i tačan datum! 22:51 Vip 0
CECA NAPRAVILA POMETNJU U HRVATSKOJ! Obožavaju je, na spisku i Aleksandra Prijović, a tu je i ova kontroverzna ličnost iz Srbije 20:45 Vip 0
VIDITE ŠTA JE PRIJA URADILA HRVATIMA Pevačica progovorila o Aleksandri, pa se nasmejala na pitanje o Didi J: Ko je to?! 13:54 Vip 0
HOĆE DA OBESE GRADONAČELNIKA DUBROVNIKA Haos zbog Zdravka Čolića i Prijovićke, Hrvati poslali preteće pismo 11:23 Vip 2
POSLUŠAJTE KAKO ZVUČI PRIJINA BALADA NA ENGLESKOM Zbog nje je Aleksandra plakala na svakom koncertu, a sada je prepevana! 08:35 Vip 0
PRIJOVIĆKA PRVI PUT IZNELA JAVNO SVU INTIMU IZ BRAKA Ne može više da ćuti, niko nije ni slutio da se ovo dešava sa Filipom 19:15 Vip 1
NEDOSTAJE MI DA VIDIM MAJKU I OCA ZAJEDNO: Prijovićka se slomila u emisiji, svi u studiju zaplakali nakon ovih reči 17:02 Vip 0
PRIJOVIĆKA O OVIM DETALJIMA NIKADA NIJE PRIČALA Priznala priznala šta joj je Filip šapnuo, spomenula i prinovu! 23:08 Vip 0
ROKER JAVNO IZNEO SVOJE MIŠLJENJE O PRIJOVIĆKI Dugo je ćutao, a sada je obelodanio šta se desilo u Budvi sa pevačicom 20:30 Vip 2
PRIJOVIĆKA OTKRILA ŠTA OBAVEZNO URADI PRED BOŽIĆ Aleksandri se ovo verovanje isplatilo, a evo ko joj sprema trpezu! 12:45 Vip 0
SAMO ZA HALJINU PUKLA 12.523 EVRA! Pojavio cenovnik Prijinih bezobrazno skupih autfita iz Zagreba, javnost ostala u šoku 15:49 Vip 1
KADAR IZ PRIJINOG DOMA TOPI SRCA Oglasio se pevačicin otac, a momenat koji je podelio obišao internet 09:15 Vip 0
KRIJE JEZIVU PRIČU Pesma koju Prija izvodi na svakom nastupu ima bolnu istoriju, evo o čemu se radi 10:16 Vip 0
ZAHTEVAM DA MI SE IZVINI! Ovo su Karleušine želje estradi za 2024. godinu: I previše ti je Prijo.... 10:55 Vip 2
SREĆNA NOVA, LJUDI! Aleksandra Prijović čestitala svima iz sveg glasa, pa zapevala "Toksično" 00:43 Vip 0
NE BIH JA DA SE POREDIM SA CECOM Aleksandra Prijović pred nastup za doček progovorila o rekordima koje je oborila na koncertima 23:56 Vip 0
''ŽENE IMAJU DECU SA KOMŠIJOM, SNAJKE SU SA SVEKROM, A MOJI MINIĆI SU PROBLEM'' Rada Manojlović ogorčena zbog osude meštana Četereža 19:30 Vip 0
OVO NIJE STUDENTSKA POBUNA Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina "U RINGU" 20:00 Vesti 0
OTVOREN KONGRES "MIND - AI U MEDICINI" U BEOGRADU Istražite budućnost medicine i veštačke inteligencije (FOTO) 20:58 Vesti 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
''MUZLA SAM KRAVE, ČUVALA OVCE I KOPALA BAŠTU...'' Tamara Milutinović je prvu zaradu imala na Mašinskom fakultetu, a evo i kako (VIDEO) 09:00 Vip 0
ISKLJUČENJE STRUJE ZA PONEDELJAK Ovi delovi Beograda će biti bez električne energije tokom dana 23:05 Vesti 0
NOVAC STIŽE KAO PORUČEN Ova 2 horoskopska znaka će se obogatiti u nedelju, 11. maja, život im sprema nešto posebno 22:04
PREKINUTA TIŠINA U JUVENTUSU Iz kluba potvrdili - do ovog datuma pada odluka da li Vlahović ide ili ostaje 20:03