PRIJA SE SLUŠA I NA TAJLANDU! Pevačica ruši sve moguće barijere, pojavio se ovaj hit snimak 17:35 Vip 0
PRIJOVIĆKA VRŠI NUŽDU PO HRVATIMA: Folk zvezda urnisala političara nakon skandalozne izjave, spomenula i njih! 14:06 Vip 0
UVOZNI NARODNJACI IZ SRBIJE ZARAĐUJU NA NAMA: Hrvatski političar kivan zbog uspeha Aleksandre Prijović, opleo po muzičkoj zvezdi 09:05 Vip 0
PREPONOSNA NA SVOJU NASLEDNICU! Evo koje reči je Borka uputila Aleksandri nakon koncerata u Sarajevu! 22:40 Vip 0
ZNALA SAM TO JOŠ TADA: Majka Aleksandre Prijović o ćerkinom uspehu, Borka otkrila nešto što do sada nismo znali! 12:05 Vip 1
PRIJOVIĆKIN SIN DOBIO POJAČANJE Mali Aleksandar izašao na binu, pa nasmejao celu halu svojom izjavom! 10:28 Vip 0
BOLJE DA PREĆUTIM! Srpska folk legenda bez dlake na jeziku o Aleksandri Prijović, morao je ovo javno da kaže, a mnogima se neće dopasti 09:30 Vip 0
PRIJOVIĆKINI GOSTI NAPRAVILI POMETNJU! Ona je sinoć rasplakala publiku na Aleksandrinom trećem koncertu! 07:34 Vip 0
JA SAM MUŽ ALEKSANDRE PRIJOVIĆ! Filip Živojinović se od sada ovako predstavlja, društvene mreže gore! 17:50 Vip 0
PRIJA GRLI SINA I PLAČE Aleksandra izvela naslednika na binu, a dok ona peva, on šalje poljupce, kadrovi sve raznežili 11:53 Vip 0
ALEKSANDRA I OSMAN ZAPEVALI VANVREMENSKI HIT U SARAJEVU Publika plače i peva, emotivne scene u Zetri ostavile sve bez teksta 09:42 Vip 1
ŠOK ZA PRIJU PRE POČETKA KONCERTA Kad je dobila ovu informaciju, Aleksandra momentalno reagovala! 07:18 Vip 0
SKANDALOZNO OBRAĆANJE GRADONAČELNICE SARAJEVA Evo šta je poručila građanima povodom koncerata Aleksandre Prijović 22:06 Vip 2
ALEKSANDAR ĆE ZAPEVATI NA SLEDEĆEM KONCERTU! Prija emotivnim govorom završila koncert pred sarajevskom publikom! 11:55 Vip 0
SIN NOVOG PAZARA Adem Ljajić za "Sport.alo" progovorio o dolasku kući, povratku u Partizan, pa otkrio sve o Mihi i šta se desilo sa reprezentacijom (VIDEO) 12:00
IKONA JE BILA NAJMANJE ŠTENE, A POSTALA JE NAJVEĆI HEROJ Njen vodič otkriva sve o ljubimici nacije (VIDEO) 06:00 Hronika 0
''KATARINA GRUJIĆ ZASLUŽUJE USPEH MILICE PAVLOVIĆ'' Kaća stojički podnela kritike naroda, otkrila sočne detalje života sa Gobeljom (VIDEO) 14:47 Vip 0
NASTRADALI OTAC I ĆERKA Prve slike jezivog požara u Lazarevcu, stan izgoreo do neprepoznatljivosti (FOTO/VIDEO) 11:48 Hronika 0
BRENA U ZAGREBU IZVELA PEVAČICU KOJU JE POPOVIĆ OBOŽAVAO Cela sala pevala čuveni hit, atmosferu dovela do usijanja (VIDEO) 07:35 Vip 0
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
ZABORAVITE TE IZRAZE "PRELAZNA VLADA"... TO JE ĐILASOVA VLADA! Brnabić: Prošli put kada su bili na vlasti ostavili su ljude bez hleba na stolu (VIDEO) 13:06 Vesti 10
JA SAM PRAVOSLAVNI SRBIN PO VERI Novi ambasador SAD Mark Brnović: Odnosi SAD i Srbije su na prekretnici 21:45 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 29. MART Blizance čeka susret sa prijateljima, Jarcu je potrebna samoća, a šta je sa ostalima? 19:16
ARENA ZAGRMELA KAO NIKADA OVE SEZONE "Delije" probile granicu, evo kolika je buka izmerena (VIDEO) 21:07