U OVAKVOM IZDANJU NE VIĐAMO ČESTO ALEKSANDRU PRIJOVIĆ, A JOVANA JOKSIMOVIĆ U BOJAMA SEZONE Poznate dame zablistale, ali jedna crvena kombinacija ostavlja bez daha 17:16
POZNATI POHRLILI NA PREMIJERU PREDSTAVE! Joksimovići blistaju, sve oči uprte u Prijovićku i Filipa Živojinovića! (FOTO) 09:20 Vip 0
PRIJOVIĆKA ĆE ZA JEDNO VEČE UZETI VIŠE PARA OD BRENE I CECE! Pao novi rekord, otkriven honorar za Novu godinu, samo Čola je dobio toliki novac 15:15 Vip 0
PRIJOVIĆKU NAPADAJU ZBOG POLUPRAZNE ARENE Njena koleginica se odmah oglasila, javno je poručila samo jedno! 07:40 Vip 0
"ZNALA SAM DA ĆU SE UDATI ZA NJEGA I DA JE ON PRAVI" Evo kako je počela ljubavna priča Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića 18:28 Vip 0
PRIJOVIĆKA PRVI PUT POKAZALA BRATA Aleksandra prekinula koncert, pa ga pozvala na binu, publika u transu! 19:30 Vip 0
HALJINA NA JEDNO RAME, KOŽA & MAKSI HALJINA, MA SVE JOJ ODLIČNO STOJE 3 kombinacije Aleksandre Prijović koje lako može da iskopira svaka žena 14:18
ALEKSANDRA PRIJOVIĆ ZAKAZALA JOŠ JEDNU ARENU! Folk zvezda nastavlja da obara rekorde, odmah se oglasila! 18:45 Vip 0
ALEKSANDRA PRIJOVIĆ SE POVLAČI IZ JAVNOSTI Pevačica javno progovorila o trudnoći, ovo su svi čekali! 08:40 Vip 0
UROŠ ŽIVKOVIĆ SE PRIDRUŽIO PRIJI NA KONCERTU U MINHENU Napravili haos, izveli čuveni hit i rasplakali publiku 12:17 Vip 0
POZNATA PEVAČICA DALA 5.000 EVRA ALEKSANDRI PRIJOVIĆ Nepoznati detalji isplivali u javnost, pojavio se snimak, sve se saznalo! 11:30 Vip 0
ALEKSANDRA PRIJOVIĆ ZAKAZALA NOVI KONCERT U BEOGRADSKOJ ARENI! Šok objava, poznat tačan datum: "Vraćam se kući!" 12:43 Vip 0
FILIP ZA PRIJIN POKLON ISKEŠIRAO 29.000 EVRA! Pevačica je ovaj komad dugo želela, na dan rođendana pala u trans! 08:40 Vip 0
KOLAPS ISPRED ARENE ZBOG ALEKSANDRE PRIJOVIĆ! Slavi rođendan na Teinom koncertu, stajling svi komentarišu, evo ko joj sve pravi društvo 22:28 Vip 0
PRIJOVIĆKA PEVA, JANA PLAČE, A SVI GLEDAJU U FILIPA! Isplivao snimak sa privatne proslave, pevačica je ljubi 21:04 Vip 0
O POTEZU ALEKSANDRE PRIJOVIĆ BRUJI REGION! Evo gde je proslavila 29. rođendan, a tek kad vidite tortu, oduševićete se! 20:05 Vip 0
OTAC ALEKSANDRE PRIJOVIĆ NE MOŽE DA SAKRIJE EMOCIJE! Objavio njihovu zajedničku fotku i obratio se ćerki emotivnim rečima 16:00 Vip 0
SVI NA NOGAMA U DOMU ALEKSANDRE PRIJOVIĆ Čestitke samo pljušte, oglasila se i njena majka! 09:25 Vip 0
''ŽENE IMAJU DECU SA KOMŠIJOM, SNAJKE SU SA SVEKROM, A MOJI MINIĆI SU PROBLEM'' Rada Manojlović ogorčena zbog osude meštana Četereža 19:30 Vip 0
OVO NIJE STUDENTSKA POBUNA Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina "U RINGU" 20:00 Vesti 0
OTVOREN KONGRES "MIND - AI U MEDICINI" U BEOGRADU Istražite budućnost medicine i veštačke inteligencije (FOTO) 20:58 Vesti 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
''MUZLA SAM KRAVE, ČUVALA OVCE I KOPALA BAŠTU...'' Tamara Milutinović je prvu zaradu imala na Mašinskom fakultetu, a evo i kako (VIDEO) 09:00 Vip 0
KASAPIO BIVŠU SUPRUGU DOK JE NIJE UBIO, PA SEBI ZABIO NOŽ U VRAT Detalji tragedije kod Kragujevca 11:49 Hronika 0
VRATIO SE NA "MARAKANU" Igrao je u Zvezdi, učestvovao u rijalitiju, "muvao" lepotice, a sada je došao da gleda crveno-bele (FOTO) 11:26